Αρχική / More / Celebrity news / Γιατί ο Μητσιάς έκοψε την καλημέρα στον κουμπάρο του Αντώνη Σαμαρά
Γιατί ο Μητσιάς έκοψε την καλημέρα στον κουμπάρο του Αντώνη Σαμαρά thumbnail

Γιατί ο Μητσιάς έκοψε την καλημέρα στον κουμπάρο του Αντώνη Σαμαρά

Ο Μανώλης Μητσιάς είναι άνθρωπος και καλλιτέχνης χαμηλών τόνων. Κατά την διάρκεια της καριέρας του έχει πει πολλά «όχι» και αυτό γιατί ήθελε να τα κάνει όλα με την αξία του και όχι με την βοήθεια κάποιου.


«Όταν οι άλλοι συνάδελφοί μου έτρωγαν κι έπιναν δεξιά κι αριστερά κάνοντας δημόσιες σχέσεις, εγώ έπινα καφέ στου Φλόκα και στο GB αργότερα με τον Νίκο Γκάτσο και τους άκουγα να μιλάνε και να φιλοσοφούν. Το ρεπερτόριο των τραγουδιών μου εγώ το επιδίωξα , δεν οφείλεται στην τύχη», εξήγησε σε καθημερινή εφημερίδα και συνέχισε:


«Πολλές φορές γνωστοί συνθέτες μου έφεραν να τραγουδήσω πολύ εμπορικά τραγούδια και το αρνήθηκα. Έτσι, βέβαια δεν έβγαλα χρήματα, αλλά από μικρός ήμουν του μέτρου, ποτέ δεν ήθελα πολύ».


Τέλος, ο Μανώλης Μητσιάς αποκάλυψε γιατί έκοψε την «καλημέρα» στον κουμπάρο του Αντώνη Σαμαρά. «Όταν έγινε υπουργός Πολιτισμού του είπα «από σήμερα κόβω την καλημέρα μας» κι έκανα να του μιλήσω πολύ καιρό, επειδή δεν ήθελα να λένε ότι έκανα μια συναυλία και μου την έδωσε ο Σαμαράς. Δεν θέλω να εκθέτω ούτε τους φίλους μου, ούτε τους συγγενείς μου. Ότι κάνω το κάνω μόνος μου και χαίρομαι».


Η κουμπαριά με τον Πρωθυπουργό


Ο ίδιος ο καλλιτέχνης έχει πει για τον Πρωθυπουργό:


«Η σχέση αυτή κρατά σαράντα χρόνια. Το χειμώνα σπούδαζε στην Αμερική και το καλοκαίρι που ερχόταν στην Ελλάδα ο Αντώνης ήταν κάθε βράδυ στην μπουάτ που τραγουδούσα. Γίναμε φίλοι, κάναμε παρέα, βγαίναμε, του άρεσε η μουσική του Χατζιδάκι, του Μούτση. Και ο ίδιος ήταν φιλόμουσο παιδί. Κάποια στιγμή έπαιζε και ντράμερ σε κάποια συγκροτήματα.

Η φιλία μας ήταν τόσο μεγάλη που μετά πέντε χρόνια γνωριμίας γίναμε κουμπάροι».
Πηγή: www.iefimerida.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X