Φριτάτα με λουκάνικο chorizo

<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p><em>Για 2-4 άτομα</em><br /><br />100 γραμμάρια τυρί καμαμπέρ<br />100 γραμμάρια ροκφόρ<br />150 γραμμάρια γραβιέρα<br />8 ολόκληρα αυγά<br />2 βρασμένες πατάτες κομμένες σε ροδέλες<br />2 ασπράδια<br />200 γραμμάρια χοιρινό chorizo κομμένο σε φέτες<br />2 κουταλιές της σούπας γάλα<br />2 κουταλιές της σούπας φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκκομένα<br />1 κουταλιά της σούπας βασιλικό<br />1 κουταλιά της σούπας σχοινόπρασσο<br />2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο<br />Πιπέρι</p>
<p> </p>
<div> </div>
<p> </p>
<h4 class="title">Εκτέλεση</h4>
<p>Χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε το γάλα και το πιπέρι. Ρίχνουμε στα χτυπημένα αβγά τα τυριά, το κρεμμύδι, το chrizo κομμένο σε φέτες, το βασιλικό και το σχοινόπρασο.<br /><br />Ρίχνουμε ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και όταν ζεσταθεί προσθέτουμε το μείγμα των αυγών μαζί με τις πατάτες. Αφήνουμε τη φριτάτα να σιγοψηθεί για 5 λεπτά και μετά τη βάζουμε στο φούρνο για 5  λεπτά ακόμα.</p>
<p> </p>
<div> </div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title">Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά</h4>

Σχετικά άρθρα