Αρχική / More / Αθλητικά / Ανανεώσεις στην Κέρκυρα
Ανανεώσεις στην Κέρκυρα thumbnail

Ανανεώσεις στην Κέρκυρα

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Γιώργο Παρασκευαΐδη, Αλέξανδρο Κοντό και Παναγιώτη Βλάχο και την ενεργοποίηση του δεύτερου έτους του συμβολαίου του Στέλιου Μαραγκού ανακοίνωσε η ΠΑΕ Κέρκυρα.
Η ανακοίνωση:
«Μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον MATHIEU GOMES, η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της και με τους ποδοσφαιριστές, ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΟΝΤΟ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΛΑΧΟ.
Η διάρκεια του νέων συμβολαίων των δύο πρώτων είναι για ένα έτος, ενώ η συμφωνία για τον Βλάχο είναι έως τον Ιούνιο του 2016.
Η ΠΑΕ Κέρκυρα εκφράζει την ικανοποίησή της για την παραμονή των τριών άξιων παικτών στο δυναμικό και τους εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά, στην κοινή γραμμή της επίτευξης των στόχων της ομάδας μας».
«H ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την ενεργοποίηση του δεύτερου έτους συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, ΣΤΕΛΙΟ ΜΑΡΑΓΚΟ, βάσει της σχετικής οψιόν, που προβλεπόταν στο συμβόλαιο που υπέγραψε ο παίκτης τον περασμένο Ιανουάριο»

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X