Θέλουν να μείνει ο Χαλίλχοτζιτς

Ο κόσμος στην Αλγερία θέλει να συνεχίζει ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς και το παλμό του κόσμου μεταφέρει και ο Τύπος της χώρας! Οι «αλεπούδες της ερήμου» αποχαιρέτησαν το Μουντιάλ της Βραζιλίας έχοντας γράψει ιστορία, αφού για πρώτη φορά προκρίθηκαν στη φάση των «16» (έχασαν στην παράταση χάνοντας 2-1 από τη Γερμανία)!

Ο κόσμος στην αφρικανική χώρα αισθάνεται υπερήφανος για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, και αγωνιά για την επόμενη ημέρα στην εθνική, ιδιαίτερα για την παραμονή του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς στην τεχνική ηγεσία.

Οι δύο μεγαλύτερες σε κυκλοφορία εφημερίδες της χώρας, η «El-Khabar» και η «En-Nahar», αναφέρουν ότι ο κόσμος θέλει την παραμονή του Βόσνιου τεχνικού, στον οποίο πιστώνεται και το συναισθηματικό δέσιμο με την ομάδα, το οποίο έγινε εμφανές από τα δάκρυά του τόσο μετά την ιστορική ισοπαλία με τη Ρωσία, που σήμανε την πρόκριση στους «16» όσο και μετά την ήττα από τη Γερμανία.

Να αναφέρουμε πως το συμβόλαιο του Βόσνιου προπονητή με την Ομοσπονδία της Αλγερίας έληξε με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας δεν του έχει κάνει πρόταση ανανέωσης.

Είναι χαρακτηριστικό πως Αλγερινοί φίλαθλοι έχουν δημιουργήσει γκρουπ στο Facebook υπέρ της παραμονής Χαλίλχοτζιτς. Γκρουπ που έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 80.000 likes.

Σχετικά άρθρα