Κάκωση έξω μηνίσκου ο Αθανασιάδης

Ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ, μετά από την επίπονη προετοιμασία που ακολουθεί στο Ελατοχώρι Πιερίας, με τους υπόλοιπους παίκτες του Δικεφάλου. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, ο Κλάους έχει κάκωση έξω μηνίσκου στο δεξί γόνατο και την Πέμπτη θα εκτιμηθεί οριστικά η κατάστασή του.

Όπως ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ για το πρόγραμμα προπονήσεων που έγιναν στο Ελατοχώρι:

«Μετά το καθιερωμένο ζέσταμα ο Αγγελος Αναστασιάδης χώρισε τους παίκτες τους σε τρία γκρουπ που δούλεψαν σε ασκήσεις τακτικής με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Από την προπόνηση απουσίασε ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος υπέστη κάκωση έξω μηνίσκου στο δεξί γόνατο και ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί το πρωί της Πέμπτης. Ο Ινίγο Λόπεθ συνέχισε πρόγραμμα προσαρμογής με ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Μετά την προπόνηση τα μέλη της αποστολής ευχήθηκαν Χρόνια Πολλά με υγεία στον Μιγκέλ Βίτορ και τον Μάαρτεν Μάρτενς που είχαν τα γενέθλιά τους και έσβησαν 25 και 30 κεράκια αντίστοιχα.

Την Πέμπτη (03.07) το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι τρεις προπονήσεις με ασκήσεις φυσικής κατάστασης το πρωί, μυικής ενδυνάμωσης το μεσημέρι και γήπεδο το απόγευμα».

Σχετικά άρθρα