Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Στην ουρά γιατί χρωστούσε στην εφορία 1 λεπτό
Στην ουρά γιατί χρωστούσε στην εφορία 1 λεπτό  thumbnail

Στην ουρά γιατί χρωστούσε στην εφορία 1 λεπτό

Ως μία από τις ιστορίες φορολογικής… τρέλας ακούγεται η υπόθεση ενός άνδρα από την Ξάνθη που αναγκάστηκε να στηθεί στην ουρά για να αποπληρώσει τη μικρότερη δυνατή οφειλή που μπορεί να έχει κάποιος απέναντι στην εφορία. 

Ο άνδρας χρωστούσε ένα λεπτό του ευρώ. Αλλά όπως συνειδητοποίησε, έπρεπε να το καταβάλει προκειμένου να πάρει την επιστροφή φόρου που δικαιούνταν. Ο φορολογούμενος ενημερώθηκε για αυτή την απίθανη ιστορία όταν πήγε στο λογιστικό γραφείο με το οποίο συνεργάζεται το πρωί της Τετάρτης. Εκεί, όπως γράφει το ThrakiToday, ενημερώθηκε από τη λογίστριά του πως χρωστούσε από το 2012 0.01 ευρώ στο κράτος και ότι έπρεπε να το καταβάλει άμεσα ώστε να μπορέσει στη συνέχεια να λάβει επιστροφή 360 ευρώ η οποία προέκυψε από τη φετινή του δήλωση. 

Αν και γέλασε, κατάλαβε ότι έπρεπε να ακολουθήσει τη συμβουλή της. Ετσι, πήγε στο πλησιέστερο υποκατάστημα τράπεζας στην Ξάνθη, περίμενε στην ουρά και στη συνέχεια φτάνοντας στο ταμείο έδωσε ένα… ολόκληρο λεπτό. Οπως ήταν φυσικό, η επίσκεψή του δεν πέρασε απαρατήρητη από τους υπάλληλους αλλά και τους υπόλοιπους πελάτες που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στην τράπεζα, οι οποίοι γέλασαν αρκετά με το συμβάν. 


Πηγή: www.iefimerida.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X