Νεϊμάρ: «Να φτάσουμε ως το τέλος»

Ο ηγέτης της Εθνικής ομάδας της Βραζιλίας, Νεϊμάρ, έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της FIFA με τις οποίες υποστήριξε πως η ομάδα έχει ως στόχο την κατάκτηση του Μουντιάλ και όχι να προσφέρει θέαμα.

Αφοπλιστικά ειλικρινής εμφανίστηκε ο Νεϊμάρ τονίζοντας πως “Δεν μπορείς πάντα να διασκεδάζεις και να κερδίζεις 4 και 5-0. Το ποδόσφαιρο σήμερα είναι τόσο δύσκολο, τόσο μοιρασμένο, που η ομάδα που είναι πιο αφοσιωμένη στο γήπεδο κερδίζει. Δεν με ενδιαφέρει το σόου. Είναι το τελευταίο πράγμα που προσπαθούμε να κάνουμε. Δεν είμαστε εδώ για να προσφέρουμε οπωσδήποτε θέαμα. Είμαστε εδώ για να φτάσουμε έως το τέλος και να αναδειχθούμε νικητές. Θα ήμουν ευτυχής να μην κάνω τίποτα και η Βραζιλία να κερδίζει με 1-0. Θα ήταν εξαιρετικό”.

Ο Νεϊμάρ αντιμετώπισε ένα μικροτραυματισμό και όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται δήλωσε γελώντας πως ”Είμαι μια χαρά. Μπορείτε να χαλαρώσετε” και συνέχισε: “Μπορώ να παίξω σε κάθε σχήμα. Έχουμε έναν εξαιρετικό κόουτς που δουλειά του είναι να επιλέγει πως θα αγωνιστεί η ομάδα. Με ή χωρίς κεντρικό επιθετικό, πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο”.

Σχετικά άρθρα