Στη Βαρκελώνη Μπαρτζώκας και Ιβάνοβιτς (pic)

O προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας και εκείνος του Παναθηναϊκού, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς βρίσκονται στην Βαρκελώνη και πήραν μέρος στην συνάντηση των προπονητών της Ευρωλίγκα. 

Στην Βαρκελώνη βρέθηκαν όλοι οι προπονητές των ομάδων της Ευρωλίγκα, ανάμεσά τους και οι Δημήτρης Ιτούδης, Ντούσαν Ίβκοβιτς και Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο μοναδικός απόντας από την συνάντηση ήταν ο προπονητής της Ρεάλ, Πάμπλο Λάσο, ο οποίος είναι τραυματίας.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκα, Τζόρντι Μπερτομέου τόνισε: από την πρώτη χρονιά της λίγκας, το 2000, έχουμε αυτόν τον ανοιχτό διάλογο με τους προπονητές μας. Πρέπει να είμαστε περήφανοι γι” αυτό! Είμαστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι όσον αφορά τον ρόλο που διαδραματίζουν οι κόουτς της Ευρωλίγκα στο ίδιο το παιχνίδι. Πολλά πράγματα από όσα έχουμε πετύχει δεν θα είχαν επιτευχθεί χωρίς τη δική σας βοήθεια», αλλά και πως «ήρθε η στιγμή ώστε να κάνουμε βήματα μπροστά ώστε να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχιστεί η ανάπτυξη και θα σταθεροποιηθεί το μοντέλο των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων. Το νέο μοντέλο αφορά τις κορυφαίες διοργανώσεις σε επίπεδο συλλόγων, προσφέροντας στους οργανισμούς μια ξεκάθαρη πορεία όσον αφορά την ανάπτυξή τους».

Σχετικά άρθρα