Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Οι 26 «μνηστήρες» για την πλαζ της Βουλιαγμένης-Πόσα θέλουν για το φιλέτο
Οι 26 «μνηστήρες» για την πλαζ της Βουλιαγμένης-Πόσα θέλουν για το φιλέτο thumbnail

Οι 26 "μνηστήρες" για την πλαζ της Βουλιαγμένης-Πόσα θέλουν για το φιλέτο

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο διαγωνισμός της Εταιρείας Ακινήτων του Δημόσιου για την μακροχρόνια μίσθωση της πλαζ της Βουλιαγμένης. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν κληθεί να καταθέσουν τις προσφορές τους στις 29 Ιουλίου και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν 26 εκπροσώπων εταιρειών και φυσικών προσώπων που έχουνπαραλάβει το τεύχος της προκήρυξης του σχετικού διαγωνισμού.


Ανάμεσά τους, ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, εταιρείες εστίασης, επενδυτικό fund από το εξωτερικό αλλά και μία εταιρεία κρουαζιέρας.


Η μίσθωση της πλαζ θα έχει διάρκεια 15 χρόνια, με δυνατότητα παράτασης για επιπλέον 5 έτη και περιλαμβάνει και το κτιριακό συγκρότημα της Ωκεανίδας το οποίο ανεγέρθηκε τη δεκαετία του '60, αλλά σήμερα παραμένει κλειστό.


Η εγγυητική επιστολή συμμετοχής στον διαγωνισμό έχει ορισθεί σε 500.000 ευρώ και οι υποψήφιοι επενδυτές πρέπει να επιδείξουν ως ελάχιστο χρηματοοικονομικό στοιχείο ότι διαθέτουν κεφάλαια ύψους 5 εκατ. ευρώ.


Ο πλειοδότης στον διαγωνισμό, σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Καθημερινής" θα καταβάλλει εφάπαξ το ποσό του 1 εκατ. ευρώ ενώ ο ετήσιο μίσθωμα θα ανέρχεται στο 15% του ετήσιου κύκλου εργασιών με ελάχιστο ετήσιο εγγυημένο μίσθωμα όπως αυτό θα διαμορφωθεί κατά τη διαδικασία του διαγωνισμού.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X