Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τα άστρα το τριήμερο 4 ως 6 Ιουλίου 2014 Σχέσεις και συνεργασίες στο στόχαστρο.
Τα άστρα το τριήμερο 4 ως 6 Ιουλίου 2014 Σχέσεις και συνεργασίες στο στόχαστρο. thumbnail

Τα άστρα το τριήμερο 4 ως 6 Ιουλίου 2014 Σχέσεις και συνεργασίες στο στόχαστρο.

Ακόμη κι αν το χρώμα της ημέρας είναι φωτεινό και λαμπερό, ενισχύοντας την αισιοδοξία μας, ας μην ξεχνάμε πως η όψη της αντίθεσης του Ήλιου με τον Πλούτωνα αιωρείται στην ατμόσφαιρα. Είναι πάρα πολύ εύκολο, από εκεί που υπάρχει μια φαινομενική ηρεμία γύρω μας, τα πράγματα να αλλάξουν τελείως ροή και να βρεθούμε εν μέσω καταστάσεων ή συμπεριφορών, που μόνο εύκολες δεν θα είναι…

 

Καλό είναι, λοιπόν, το τριήμερο που ακολουθεί να είμαστε συγκρατημένοι στις δηλώσεις μας, σε αυτά που λέμε, σε αυτά που δεχόμαστε από τους άλλους και στις αντιδράσεις μας επίσης!

Σελήνη στον Ζυγό


Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Ζυγού την ημέρα της Παρασκευής στις 11:44 π.μ. και μας βάζει σε ένα τριήμερο, που τον κύριο λόγο έχουν οι σχέσεις, οι συνεργασίες, το συναίσθημα.

 

Το γενικότερο κλίμα, βεβαίως, έχει έναν αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας. ΗΣελήνη την ημέρα του Σαββάτου σχηματίζει μια σειρά δύσκολων όψεων και τις απογευματινές ώρες της ημέρας δημιουργεί μια μεγαλύτερη ένταση, εντείνοντας τη γενική αναταραχή που επικρατεί…

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X