Αρχική / More / Αθλητικά / Βαριά ποινή για Γιαννακόπουλο
Βαριά ποινή για Γιαννακόπουλο thumbnail

Βαριά ποινή για Γιαννακόπουλο

Ποινή απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα για δέκα μήνες επέβαλε ο Αθλητικός Δικαστής στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
Ο Αθλητικός Δικαστής επέβαλε και πρόστιμο στον κ.Γιαννακόπουλο ύψους 12.000 ευρώ για τις πράξεις του στους αγώνες του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στις 29/5 και 04/06 στο ΟΑΚΑ.
Αναλυτικά:
«Αποφάσεις Αθλητικού Δικαστή Πρωταθλήματος 2013-14
1. Επιβάλλει στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για πράξεις του Προέδρου της κ. Δ. Γιαννακόπουλου, που δυσφημούν το άθλημα της καλαθόσφαιρας, πρόστιμο 12.000,00€, μετά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. που διεξήχθη στις 29-5-2014 και κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ που διεξήχθη στις 4-6-2014.
2. Επιβάλλει στον κ. Δ. Γιαννακόπουλο Πρόεδρο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για πράξεις του που δυσφημούν το άθλημα της καλαθόσφαιρας, συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά διάρκειας δέκα (10) μηνών για τους ως άνω αγώνες».

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X