Φιλικό με Παναιτωλικό ο Αστέρας

Την… πρόβα τζενεράλε του έκλεισε ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς ανακοίνωσε πως στις 17 Αυγούστου θα συμμετάσχει σε φιλική αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. 
Η ανακοίνωση: 
«Ένα ακόμα δυνατό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας προγραμματίστηκε να δώσει ο Αστέρας την Κυριακή 17 Αυγούστου, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό στην Τρίπολη.»
Η πρώτη προπόνηση της μέρας είχε αποθεραπεία για όσους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με τη Δυναμό Δρέσδης, ενώ ακολούθησε το κύριο μενού της προπόνησης που περιελάμβανε πολλές ασκήσεις φυσικής κατάστασης και πολύ τρέξιμο.
Ο Θεοδωρόπουλος που νιώθει ενοχλήσεις όταν πλονζάρει και ο Τορμένα που δεν μπορεί ακόμα να κάνει προπόνηση με μπάλα, ακολούθησαν το πρόγραμμα με τρέξιμο κανονικά και χωρίς προβλήματα.
Στο τέλος της προπόνησης υπήρξε το σχετικό χαλάρωμα, ενώ ακολούθησε στη συνέχεια το μεσημεριανό φαγητό, λίγη ξεκούραση για τους ποδοσφαιριστές στα δωμάτια τους και σε λίγη ώρα η επιστροφή στο προπονητικό κέντρο με την δεύτερη προπόνηση της ημέρας.
Το πρόγραμμα προετοιμασίας του Αστέρα στην Αυστρία περιλαμβάνει «διπλές» προπονήσεις σήμερα και αύριο, ενώ για την Κυριακή το πρωί έχει προγραμματιστεί ρεπό καθώς υπάρχει το απόγευμα το δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με την Τσέχικη Πρίπριμ (19.00 ώρα Ελλάδος).

Σχετικά άρθρα