Αρχική / More / Αθλητικά / Μοναδική «ανοιχτή» υπόθεση στον Άρη του Μάιλς
Μοναδική «ανοιχτή» υπόθεση στον Άρη του Μάιλς thumbnail

Μοναδική "ανοιχτή" υπόθεση στον Άρη του Μάιλς

Ο Άρης ήρθε σε συμφωνίες με τους Γάιο Σκορδίλη, Άντριου Μπετς και Μπράιαντ Ντάνστον και η μόνη εκκρεμότητα που απομένει να ρυθμιστεί για να αρθεί η απαγόρευση μεταγραφών από την FIBA, είναι η περίπτωση του Άαρον Μάιλς.

Οι «κίτρινοι» έχουν συμφωνήσει και τυπικά με τους Σκορδίλη, Μπετς, οι οποίοι εκτός από τις προκαταβολές, πήραν εγγυήσεις για την αποπληρωμή των οφειλομένων σε ορισμένο χρονικό διάστημα. Με πρωτοβουλία του μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Άρη Χρήστου Γαλιλαία και του εξωδιοικητικού παράγοντα Θανάση Πλιάκη, που έχει πολλές φορές δώσει λύσεις σε θέματα του Άρη, οι «κίτρινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον Μπράιαντ Ντάνστον και την επόμενη εβδομάδα θα είναι σε θέση να ενημερώσουν και επίσημα την FIBA.

Η μοναδική υπόθεση που εκκρεμεί, είναι εκείνη του Άαρον Μάιλς. Ο Άρης δεν έχει καταφέρει για την ώρα να έρθει σε συμφωνία με το γραφείο που εκπροσωπεί τον Αμερικανό γκαρντ, οι προσπάθειες, ωστόσο, συνεχίζονται.

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X