Στόπερ από Ιβηρική, χαφ από Αγγλία

Οι δύο βασικοί μεταγραφικοί στόχοι του Παναθηναϊκού έχουν «κλειδώσει». Ο Νίκος Νταμπίζας είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και κεντρικού χαφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο στόπερ αγωνίζεται σε πρωτάθλημα της Ιβηρικής χερσονήσου –αλλά όχι ο Ουρουγουανός Καμπρέρα της Ρεάλ Μαδρίτης Β’ αφού εκεί η συμφωνία χάλασε στα χρήματα της προκαταβολής- και προορίζεται για αντί  -Σίλντενφελντ μια και η Ντινάμο Μόσχας δεν συναινεί στην προσφορά του Παναθηναϊκού για τον Κροάτη. Οι Ρώσοι θέλουν από το Τριφύλλι να πληρώσει όλο το συμβόλαιο του «Σίφο» για να τον παραχωρήσει δανεικό, κάτι που οι Πράσινοι δεν μπορούν να αποδεχθούν.

Σε ό,τι αφορά τον χαφ ο παίκτης αγωνίζεται στην Αγγλία, με τις περιπτώσεις του Ντάρεν Αμπρόουζ –έπαιξε δανεικός στον Απόλλωνα-και του Ρομέν Αμαλφιτανό της Νιούκαστλ να απασχολούν ζωηρά.

Στο μεταξύ η ανακοίνωση της μεταγραφής και η ενσωμάτωση του Χρήστου Μπούρμπου στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού θα αργήσει. Ο ΟΦΗ κατέθεσε έφεση στην πρωτόδικη απόφαση της προσφυγής του παίκτη και δεσμεύει το Τριφύλλι έως το τέλος της προσεχούς εβδομάδας.

Σχετικά άρθρα