Αυτόν τον «Κάρα» ποιός θα τον πάρει!

Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο ότι δεν θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Γιώργου Καραγκούνης. Ο αρχηγός της Εθνικής στα… 38του βλέπει ομάδες να σφάζονται στα πόδια του.

Το μόνο που δεν λείπει απ’ ότι φαίνεται από τον Γιώργο Καραγκούνη είναι οι προτάσεις. Τελευταία προέκυψε η περίπτωση του ΑΠΟΕΛ . Ισως όχι με τη μορφή πρότασης αλλά σκέψης.

Στον πάγκο του κυπριακού συλλόγου βρίσκεται ο Γιώργος Δώνης και μάλιστα αυτόν τον καιρό η ομάδα προετοιμαζέται στην Πολωνία εκεί όπου κάνει προετοιμασία και ο Παναθηναϊκός. Ο Δώνης φυσικά εκτιμά ιδιαίτερα τον Γιώργο Καραγκούνη και τα πρώτα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον του κυπριακού συλλόγου βγήκαν σήμερα.

Εδώ και μέρες είναι γνωστό το ενδιαφέρον της Μόντρεαλκ Ιμπακτ. Μια ομάδα από τον Καναδά στην οποία εργάζεται ο γνωστός μας από το πέρασμά του από την ΑΕΚ, Φρανκ Κλόπας με βοηθό του τον παλιό ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, Νίκο Κουνενάκη.

Υπάρχει φυσικά και η περίπτωση της Αυστραλίας. Εκεί όπου το φλερτ της Melbourne Victory κρατάει περίπου δύο χρόνια. Στη συγκεκριμένη ομάδα αγωνίζεται ο Κώστας Μπαρμπαρούσης, ο οποίος πέρασε για ένα… φεγγάρι από τον Παναθηναϊκό.

Οι μακρινές προτάσεις δεν έχοιυν τελειωμό για τον «Κάρα», ο οποίος ξέρει καλά ότι πολύ εύκολα μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του σε Αμερική ή Κίνα. Μόνο που απ’ ότι φαίνεται ο αρχηγός δεν είναι διατεθειμένος να ξενιτευτεί και αν αλλάξει γνώμη και το κάνει δύσκολα θα επιλέξει πολύ μακρινό προορισμό. 

Σχετικά άρθρα