Α.Μάντζαρης: «Για πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης»

Επιθυμία του Βαγγέλη Μάντζαρη είναι να παραμείνει για πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό, όπως αποκάλυψε ο αδελφός του, Αντώνης Μάντζαρης

Ο γκαρντ του Πανελευσινιακού, Αντώνης Μάντζαρης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Τόλη Κοτζιά «Jump Shoot» του ΑΡΤ και μίλησε για το μέλλον του αδελφού του, Βαγγέλη στον Ολυμπιακό.

«Ο Βαγγέλης είχε κάνει μία δήλωση προ καιρού ότι θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό. Και ισχύει αυτό. Όποιος λέει το αντίθετο, δεν ξέρει τι λέει. Αυτό, που έχει γίνει με το διαδίκτυο, είναι αστείο. Γράφει μία είδηση ένα σάιτ και από κάτω ο καθένας σχολιάζοντας, γράφει το κοντό του και το μακρύ του. Αυτό, που πρέπει να καταλάβει ο κόσμος, είναι ότι έτσι είναι οι δουλειές. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις. Η κάθε πλευρά κερδίζει και χάνει πράγματα σε κάθε διαπραγμάτευση. Ο στόχος του Βαγγέλη είναι να μείνει στον Ολυμπιακό. Αυτό θέλει, αυτό ήθελε. Στον Ολυμπιακό ανδρώθηκε μπασκετικά. Είναι το μπασκετικό του σπίτι. Ελπίζει ο Βαγγέλης και γενικά ελπίζουμε να τα βρουν και να πορευθούν για πολλά ακόμη χρόνια μαζί», είναι τα όσα δήλωσε ο Αντώνης Μάντζαρης στην εκπομπή του Τόλη Κοτζιά. 

Σχετικά άρθρα