Σκόνδρας: «Μόνο με την δουλειά θα πετύχουμε»

Στην Media day που οργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Ελατοχώρι την τελευταία ημέρα παρουσίας των παικτών του ΠΑΟΚ, οι εκπρόσωποι του τύπου είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με ποδοσφαιριστές του “Δικέφαλου του Βορρά”.

Ο Γιάννης Σκόνδρας με δηλώσεις του στους εκπροσώπους του τύπου υποστήριξε για την προετοιμασία που γίνεται στο Ελατοχώρι: «Είναι νωρίς ακόμη, σίγουρα ήμαστε εδώ επτά ημέρες, δουλεύουμε σκληρά. Οι εντυπώσεις δεν μπορούν να φανούν. Ερχόμαστε πιο κοντά ο ένας στον άλλον, ο στόχος είναι να γίνουμε ομάδα».

Φέτος ο ΠΑΟΚ έχει περισσότερο χρόνο να προετοιμαστεί…

«Σίγουρα ο περισσότερος χρόνος βοηθά σε μία ομάδα. Έχουμε νέο προπονητή και αρκετούς νέους παίκτες. Όλοι θα δουλέψουμε. Ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία. Θέλουμε όλοι να διεκδικήσουμε μία θέση στην ενδεκάδα. Όλοι θα δουλέψουμε σκληρά για να ήμαστε καλά στο τέλος της σεζόν. Όταν λέγεσαι ΠΑΟΚ ο στόχος είναι το πρωτάθλημα, το κύπελλο και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Πρέπει να ήμαστε έτοιμοι».

Έχει χαμηλώσει η “μπάλα” 

«Πέρυσι ήταν διαφορετικά. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε. Όλα θα γίνουν με τις πράξεις και όχι με τα λόγια. Η αλήθεια είναι πως λείπουν παίκτες, υπάρχουν νεαροί παίκτες από τις ακαδημίες, οι οποίοι θα δουλέψουν σκληρά για να διεκδικήσουν θέση στο ρόστερ». 

Ο Αναστασιάδης είναι ο προπονητής του ΠΑΟΚ, σας έχει περάσει τα πρώτα μηνύματα για την δουλειά που πρέπει να γίνει;

«Αν και λίγες ημέρες, συνεργαζόμαστε με έναν πολύ καλό προπονητή, που είναι καταξιωμένος στην δουλειά. Όλα πρέπει να τα κάνουμε με σκυμμένο το κεφάλι και πολύ δουλειά».

Ο προσωπικός σου στόχος ποιος είναι; 

«Όταν ήρθα ήταν να διεκδικήσω μια θέση στην ενδεκάδα. Πρέπει να δείξω στον προπονητή μου, ότι αξίζω μια θέση στην ενδεκάδα. Το βασικό είναι, τα λάθη που θα κάνουμε να μην στοιχίζουν στην ομάδα. Πρέπει να ήμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για το Μουντιάλ και την παρουσία της εθνικής τι έχεις να πεις; 

«Δεν το κρύβω πως ζήλευα με την καλή έννοια όσους ήταν στο Μουντιάλ και αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους ήταν στο Μουντιάλ και συμμετείχαν στην μεγάλη προσπάθεια της εθνικής ομάδας».

Σχετικά άρθρα