Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ποια ζώδια ευνοούνται από το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού;
Ποια ζώδια ευνοούνται από το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού; thumbnail

Ποια ζώδια ευνοούνται από το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού;

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ουρανό (επιρροή +-2 ημέρες)


Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ουρανό αποκορυφώνεται στις 7 Ιουλίου 2014 και ώρα 9:49, και επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις σε όλους μας. Η Αφροδίτη από το επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων, ευνοεί ευχάριστες γνωριμίες και συναναστροφές με ξεχωριστά και ιδιαίτερα άτομα, με τα οποία μπορούμε να ανταλλάξουμε σημαντικές πληροφορίες ή να δημιουργήσουμε σχέσεις που θα επηρεάσουν το μέλλον μας. Ο Ουρανός από το ζώδιο του Κριούευνοεί κάθε νέο ξεκίνημα, ενώ η πρωτοτυπία και η μοναδικότητα αποτελούν τα κλειδιά που θα εξασφαλίσουν την επιτυχία.

 

Η όψη της Αφροδίτης σε εξάγωνο με Ουρανό ευνοεί επίσης τα ταξίδια, που αυτό το διάστημα μπορούν να προσφέρουν ξεχωριστές εμπειρίες, καθώς επίσης και την αγορά ηλεκτρικών συσκευών. Αν και μικρής διάρκειας (επιρροή +-2 ημέρες), η συγκεκριμένη όψη μπορεί να ανοίξει το δρόμο για κάτι πολύ μεγάλο.

Ποια ζώδια ευνοούνται από το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού


Τα ζώδια που ευνοούνται ιδιαίτερα είναι αυτά της Φωτιάς (ΚριοίΛέοντες καιΤοξότες), αλλά και τα ζώδια του Αέρα (ΔίδυμοιΖυγοί και Υδροχόοι) και ειδικά όσοι έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X