Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Φοβάμαι πως ο γιος μου είναι ομοφυλόφιλος! Τι να κάνω;
Φοβάμαι πως ο γιος μου είναι ομοφυλόφιλος! Τι να κάνω; thumbnail

Φοβάμαι πως ο γιος μου είναι ομοφυλόφιλος! Τι να κάνω;

Την απάντηση δίνει η June Morris σεξολόγος – Παιδαγωγός στο σύγγραμμά της Κουβεντιάζοντας για το σεξ με τα παιδιά της εφηβείας.


 


Αν το παιδί σας είναι ομοφυλόφιλο, μάλλον θα νιώσει ανακούφιση, αν του δώσετε τη δυνατότητα να το συζητήσει μαζί σας. Πολλοί ομοφυλόφιλοι κρύβουν αυτή την ιδιαιτερότητά τους από τους γονείς τους για πολλά χρόνια, επειδή φοβούνται ότι θα τους στενοχωρέσουν.


Ωστόσο, το παιδί σας, που τώρα βρίσκεται στην εφηβεία, μπορεί να μην είναι βέβαιο, σ’ αυτή τη φάση της ζωής του, για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό -μερικές φορές, οι άνθρωποι πειραματίζονται την περίοδο αυτή, επειδή δεν έχουν ακόμη οριστικά διαμορφωθεί. Επίσης, πολλοί άνθρωποι είναι, σε κάποιο βαθμό, αμφι-σεξουαλικοί, και η κατάσταση, στις περιπτώσεις αυτές, περιπλέκεται ακόμα περισσότερο.


 ΣΗΜΕΙΩΣΗ της Ελλην. Έκδοσης: Αν νιώθετε την ανάγκη να συζητήσετε το θέμα πιο διεξοδικά με κάποιον ειδικό, μπορείτε να κλείσετε, τηλεφωνικά, ένα ραντεβού σ’ ένα από τα δύο ειδικά κέντρα: α) Γραφείο Ισότητας – Συμβουλευτικός Σταθμός για Θέματα Οικογένειας και Ταυτότητας Φύλου, και β) ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟ Νοσοκομείο, Ειδικό Ιατρείο Σεξουαλικών Διαταραχών.


 


Ευχαριστούμε τις εκδόσεις Θυμάρι για την ευγενική παραχώρηση του υλικού. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X