Μπήκε ο Μπαντιμπανγκά

Κανονικά στις προπονήσεις μπήκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα, ο Ζιγκί Μπαντιμπανγκά, που πήρε μέρος σε όλη τη διάρκειά χωρίς κανένα πρόβλημα και έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση, κερδίζοντας αρκετές φορές τα κολακευτικά σχόλια του προπονητικού τιμ.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του προπονητικού τιμ και δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό στο βαρύ πρόγραμμα της προετοιμασίας. Ακόμα και ο Έντερσον Τορμένα ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς και είναι χαρακτηριστικό πώς στη σημερινή προπόνηση έβγαλε σχεδόν όλο το πρόγραμμα.

Στην απογευματινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα θα χωριστούν σε δύο γκρουπ. Όσοι έχουν επιβαρυνθεί περισσότερο από την προετοιμασία θα κάνουν ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι στο γήπεδο θα ακολουθήσουν πρόγραμμα προπόνησης που θα αφιερωθεί την περισσότερη ώρα σε θέματα τακτικής στον αγωνιστικό χώρο.

Το πρόγραμμα προετοιμασίας του Αστέρα στην Αυστρία μπαίνει σιγά-σιγά στην αντίστροφη μέτρηση, καθώς την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί το τρίτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με την Ζεσταφόνι από την Γεωργία (19.00 ώρα Ελλάδος) στο προπονητικό κέντρο που προπονείται ο Αστέρας, ενώ για την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί η επιστροφή στην Τρίπολη.

Σχετικά άρθρα