Το δείπνο του Πανόπουλου

Μετά από το πέρας της επίσημης πρώτης προπόνησης της Skoda Ξάνθη την Δευτέρα, ο μεγαλομέτοχος της ακριτικού συλλόγου, Χρήστος Πανόπουλος, παρέθεσε δείπνο στο διοικητικό συμβούλιο, το προσωπικό της ΠΑΕ καθώς και στο προπονητικό τιμ.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη:

Το βράδυ της Δευτέρας και μετά το πέρας της επίσημης πρώτης προπόνησης της SKODA ΞΑΝΘΗ, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας κ. Χρήστος Πανόπουλος παρέθεσε δείπνο στο Δ.Σ., το προσωπικό της Π.Α.Ε. καθώς και στο προπονητικό team.

Σε μία υπέροχη βραδιά στο Le Chalet, οι άνθρωποι που εργάζονται στην ξανθιώτικη ομάδα, είχαν την ευκαιρία να γευτούν τις θαλασσινές γεύσεις της κουζίνας του ξενοδοχείου των αθλητικών εγκαταστάσεων, συζητώντας για το νέο ξεκίνημα της SKODA ΞΑΝΘΗ και φυσικά ευχόμενοι μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες.

Ο Πρόεδρος Άρης Πιαλόγλου, ο Β’ Αντιπρόεδρος και Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου, ο Διευθύνοντας Σύμβουλος Νίκος Επιτρόπου, τα μέλη κ.κ. Γιώργος Μπερμπέρογλου, Δαμκαλής Πέτρος και Δαμκαλής Νίκος, ο επίτιμος πρόεδρος Κώστας Πατσαμάνης από πλευράς διοίκησης, ο Κώστας Κωνσταντινίδης και ο Γιώργος Κασναφέρης εκ μέρους του τεχνικού επιτελείου της SKODA ΞΑΝΘΗ καθώς επίσης όλο το προπονητικό team της επαγγελματικής ομάδας, το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας αλλά και τα στελέχη του δυναμικού της ΠΑΕ, πέρασαν μία ευχάριστη βραδιά με αρκετή διάθεση για χιούμορ, δείγμα του ιδανικού κλίματος που επικρατεί στην ομάδα από το ξεκίνημα της αγωνιστικής σαιζόν.

Σχετικά άρθρα