Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ποια διαστήματα πρέπει να προσέχουμε τον Ιούλιο από τον Μάνο Μηκίδη
Ποια διαστήματα πρέπει να προσέχουμε τον Ιούλιο από τον Μάνο Μηκίδη  thumbnail

Ποια διαστήματα πρέπει να προσέχουμε τον Ιούλιο από τον Μάνο Μηκίδη

ΣΕΛΗΝΗ  ΚΕΝΗΣ  ΠΟΡΕΙΑΣ  – ΙΟΥΛΙΟΣ  2014


από τον Μάνο  Μηκιδη..


Ο  ορος   ‘σελήνη κενής πορείας’ αναφέρεται στην κατάσταση της διερχόμενης σελήνης που ενώ βρίσκεται σε ένα ζωδιο,δεν πραγματοποιεί κύριες όψεις με κανέναν από τους υπόλοιπους πλάνητες. Το ‘κενο’αυτό εμφανίζεται πριν η σελήνη αλλάξει ζώδιο κι μπορεί να διαρκέσει από ελάχιστα λεπτά έως μερικές ώρες ,  ίσως κι δυο μέρες ανάλογα με τις θέσεις των υπολοίπων πλανητών .
Καλό θα είναι, για τις ώρες αυτές που διαρκεί το φαινόμενο να MHN :


•  κάνουμε κανένα νέο ξεκίνημα σε οποιοδήποτε τομέα δραστηριότητας μας(π.χ εγκαινια, ‘’ανοιγμα’’ νεας επαγγελματικης στεγης) .Το αποτέλεσμα δεν θα είναι το αναμενόμενο ,η απόρροια των προσπαθειών μας δεν θα είναι η επιθυμητή.


•  σχεδιάζουμε ,οργανώνουμε ,καταστρώνουμε πλανά δράσης κι κυρίως ‘’υλοποιούμε’’ ιδέες γιατί η τελική μορφή του εγχειρήματος θα ναι εντελώς διαφορετική από τον αρχικό σχεδιασμό.


•  προβαίνουμε σε σημαντικές αγορές αντικειμένων(σπιτι , αυτοκινητο) η’ υπηρεσιών υψηλού κόστους γιατί θα αποδειχθούν ασύμφορες οικονομικά, ίσως κι επιζήμιες τελικά.


• Να αποφεύγουμε τις νέες γνωριμίες .Τα πρώτα rendez vous είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, μπορεί να μας ‘απογοητεύσουν ’μελλοντικά καθώς θα διαπιστώσουμε ότι η αρχική εικόνα που είχαμε σχηματίσει δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.


• Να αναβάλλουμε σημαντικές επαφές ,όπως για παράδειγμα ,με δικηγόρους ,γιατρούς ,συμβούλους πάσης φύσεως .Η επικοινωνία μαζί τους δεν θα αποδώσει γιατί η συνεργασία αυτές τις χρονικές περιόδους γίνεται εξαιρετικά δυσχερής.
-Τελικά πως μπορούμε να διαχειριστούμε θετικά αυτό το χρονικό διάστημα??-


Η περίοδος αυτή συνίσταται για ανάπαυση , ξεκούραση κι περισυλλογή.


Αν σας αρέσει να ακούτε μουσική ,να οραματίζεστε ,να χαλαρώνετε η’ και να… διαλογίζεστε αυτή είναι η καλύτερη χρονική συγκυρια!!Ολες οι πνευματικές ενασχολήσεις ,η προσευχή ,η γιόγκα ,η επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας, έχουν τώρα τα μέγιστα δυνατά  αποτελέσματα ..Η  διαίσθηση , είναι αρκετά ισχυρή ,η εσωτερική ενόραση αυξημένη .Έχει παρατηρηθεί ότι οι συνεδρίες αυτογνωσίας αποδίδουν καλυτέρα όταν η σελήνη είναι σε κενό.
Αν θέλετε να επεξεργαστείτε κάτι ,να το διορθώσετε είστε στην κατάλληλη φάση !!.Σε αυτή την περίοδο τα λάθη κι οι παραλείψεις επισημαίνονται πιο εύκολα κι η επανεκτίμηση των δεδομένων έχει καλυτέρα αποτελέσματα .Έτσι μπορείτε να ‘ταχτοποιήσετε’ να ‘νοικοκυρεύσετε’.. από σκέψεις κι πράξεις έως… κι τον χώρο που κατοικείτε η’ εργάζεστε.

Βάζοντας λοιπόν τα πράγματα σε τάξη μπορούμε να προχωρήσουμε φτιάχνοντας μια λίστα με πράγματα που πρέπει να κάνουμε ,ένα μικρό κατάλογο .Προσοχή !ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΩ, ΑΠΛΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ! !Πχ: δεν ψωνίζω , απλά κάνω μια λίστα με τα αναγκαία προς αγορά!

Παρακάτω δινονται τα  διαστήματα που η σελήνη είναι ‘κενή πορείας’(διαστηματα που χρηζουν της προσοχης μας ) για τον μηνα Ιουλιο κι αποτελεί βοήθημα για τον προγραμματισμό της καθημερινότητας μας ..

09 Ιουλίου: από 01:33 έως 04:24


11  Ιουλίου: από 03:19 έως 06:24


13  Ιουλίου: από 04:56 έως 06:07


14  Ιουλίου: από 22:23 έως αύριο


15  Ιουλίου: από χθες έως 05:40


17  Ιουλίου:  από 03:57 έως 07:07


19  Ιουλίου: από 05:18 έως 11:42


21  Ιουλίου: από 17:12 έως 19:36


24  Ιουλίου:  από 03:53 έως 05:59


25  Ιουλίου: από 16:53 έως αύριο


26  Ιουλίου: από χθες έως 17:55Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X