Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 9 έως 11 Ιουλίου
Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 9 έως 11 Ιουλίου  thumbnail

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 9 έως 11 Ιουλίου

Στρατιώτη μου, τη μάχη θα κερδίσει, όποιος πολύ το λαχταρά να ζήσει…


Ο Άρης που αυτές τις ημέρες έχει την τιμητική του στους ουρανούς, είναι συνώνυμος με την πολεμική αρετή αλλά και την βία.
Και δείχνει βέβαια οξύμωρο να σου ζητώ να αγαπήσεις κάτι που αντιστρατεύεται την ίδια την Αγάπη. Όμως ο Άρης υπάρχει μέσα σου και το να κλείνεις τα μάτια μπροστά του δεν σε ωφελεί. Αντίθετα ζητά κι αυτός μερίδιο από την αγάπη σου.
Θα έλεγα, πιο σωστά, ότι το να έχεις συνείδηση της πολεμικής πραγματικότητάς σου είναι αυτό που σου πρέπει αλλά και αυτό που μπορεί να σε διασώσει την κρίσιμη στιγμή. Αν είσαι ταγμένος στους δρόμους της φωτιάς, τότε μάθε (πολεμική) τέχνη κι άστηνε…


Μεγάλωσες μαθαίνοντας πιθανότατα να ξορκίζεις την βία. Η ηθική σου και οι νόμοι της κοινωνίας σου την καταδικάζουν. Σου ζητούν μάλιστα κάθε στιγμή να την καταδικάσεις κι εσύ «από όπου κι αν προέρχεται». Σου το ζητούν πρώτοι και καλύτεροι οι βιαστές σου. Εδώ είναι το πραγματικά οξύμωρο.
Διάβασε περισσότερα εδώ: www.astrology.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X