Υπέγραψε ο Κασάμι

Ο Παϊτίμ Κασάμι ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό με τις υπογραφές στο συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Ελβετός άσος φτάνοντας το μεσημέρι στην Πλ. Αλεξάνδρας δήλωσε περήφανος που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Είμαι περήφανος που θα παίξω για αυτό τον σύλλογο και είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει στόχους και είναι μία από τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, και παίζει στο Champions League, είχε τη δική του σημασία. Θα ήθελα να ευχαριστώ, επίσης, τον εξαιρετικό προπονητή που έπαιξε το δικό του ρόλο στην απόφασή μου, τον πρόεδρο της ομάδας για το ενδιαφέρο του. Για αυτό ήθελα να γίνω παίκτης της ομάδας. Θα ήθελα να υποσχεθώ στους οπαδούς του Ολυμπιακού ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και περιμένω τη στιγμή που θα παίξω στο Καραϊσκάκη».

Ο Κασάμι που θα αναλάβει ηγετικό ρόλο στη μεσαία γραμμή των ερυθρόλευκων, πέρασε το πρωί από το Καραίσκάκη και το Ρέντη ενώ αμέσως μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του θα φύγει για την Αυστρία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Σχετικά άρθρα