Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Aγοράζουν τα ακίνητα του κόσμου για πενταροδεκάρες
Aγοράζουν τα ακίνητα του κόσμου για πενταροδεκάρες thumbnail

Aγοράζουν τα ακίνητα του κόσμου για πενταροδεκάρες

Τα κυκλώματα που λυμαίνονται την αγορά ακινήτων υπάρχουν εδώ και χρόνια στη χώρα μας, ωστόσο με την οικονομική κρίση να χτυπάει αλύπητα το συγκεκριμένο χώρο οι επιτήδειοι βρήκαν πρόσφορο έδαφος και πλέον εκμεταλλεύονται πολλούς ιδιοκτήτες ακινήτων, οι οποίοι αναγκάζονται να πουλούν διαμερίσματα, γραφεία και καταστήματα ακόμη και κάτω από την αντικειμενική αξία.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ημερησίας τα κυκλώματα παραμεσιτείας που εκπροσωπούν ανθρώπους οι οποίοι έχουν ρευστό και επιχειρούν να αγοράσουν «κοψοχρονιά» την περιουσία των πολιτών εκμεταλλευόμενοι την ανάγκη τους. Μάλιστα στο διαδίκτυο κυκλοφορούν αγγελίες οι οποίες αναφέρουν ότι παρέχεται άμεσα ρευστό σε όσους ιδιοκτήτες δεχθούν να πουλήσουν ακίνητα κάτω από την αντικειμενική τους αξία, χωρίς καμιά σοβαρή εκτίμηση και με μοναδικό ζημιωμένο τον πωλητή. Παράλληλα τα κυκλώματα υπόσχονται επίσης σίγουρους πελάτες από το εξωτερικό και μάλιστα έχει προσεγγίσει ιδιοκτήτες εξοχικών ζητώντας τους να τα αγοράσουν για λογαριασμό ξένων.


Ένα δεύτερο σκάνδαλο στην κτηματαγορά είναι η υπόσχεση διάφορων επιτήδειων για χορήγηση δανείων με ενέχυρο το ακίνητο.
Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X