Γιαννακόπουλος: «Με πίστη στην ομάδα και στα δύσκολα»

Ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί σε όμιλο «φωτιά» στη νέα σεζόν της Ευρωλίγκα και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για τον βαθμό δυσκολίας του γκρουπ και τόνισε πώς με αισιοδοξία και πίστη θα πορευτεί η ομάδα και στα δύσκολα. 

«Ο όμιλος μας περιλαμβάνει έξι ομάδες που είναι όλες πρωταθλήτριες στις χώρες τους. Αυτό τα λέει όλα σχετικά με το βαθμό δυσκολίας», ανέφερε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την κλήρωση των ομίλων.

Επίσης, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε πως «ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος, θέλουμε να είμαστε δυνατοί, ανταγωνιστικοί και ο κόσμος μας να γεμίζει το ΟΑΚΑ και να βλέπει μια ομάδα η οποία σε κάθε αγώνα θα δίνει το 100% των δυνάμεών της για να μας κάνει όλους χαρούμενους. Θα αντιμετωπίσουμε σπουδαίους αντιπάλους, τους οποίους σεβόμαστε, θα συναντήσουμε και πάλι φίλους που αγαπάμε κι ετοιμαζόμαστε για μια συναρπαστική σεζόν με αισιοδοξία και πίστη στην ομάδα. Η Ευρωλίγκα είναι μια σκληρή διαδικασία, ένας μαραθώνιος, αλλά το ταμείο γίνεται στο τέλος της χρονιάς».

Σχετικά άρθρα