Παρκερ: «Δεν θα είμαι στο Παγκόσμιο»

Ο πρόεδρος της Βιλερμπάν αλλά και άσσος του Σαν Αντόνιο, Τόνι Πάρκερ, βρέθηκε στην κλήρωση της Ευρωλίγκας και έβγαλε είδηση.
Ο Γάλλος γκαρντ των Σπέαρς είπε πως δεν θα αγωνιστεί στο Μουντομπάσκετ ενώ όπως είπε είναι στο μυαλό του, την τελευταία χρονιά της καριέρας του να παίξει στη Βιλερμπάν.
Όσο για την κλήρωση (η Βιλερμπάν είναι στα προκριματικά της Ευρωλίγκας) τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι να μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο.
«Είμαστε μία ομάδα που ελπίζουμε να μεγαλώσουμε και να προκριθούμε. Θέλουμε να προχωρήσουμε βήμα βήμα σε μία πολύ δύσκολη διοργάνωση, με πολύ υψηλό επίπεδο και στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε πρόοδο», είπε και συνέχισε δίνοντας την είδηση «Είναι πιθανό να παίξω στη Βιλερμπάν την τελευταία χρονιά της καριέρας μου, είναι κάτι που το σκέφτομαι».
Για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα έκανε σαφές πως: «Δεν θα αγωνιστώ στο Μουντομπάσκετ. Είναι πολλές τα παιχνίδια και συνεχόμενες οι χρονιές, επομένως φέτος -μετά και τους Τελικούς του NBA με τους Σπερς- θέλω να ξεκουραστώ… Θα είμαι όμως στο επόμενο Eurobasket, όπου θα υπερασπιστούμε τον τίτλο μας και στόχος που είναι να παίξω και στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα βρεθώ στην Ισπανία και πιστεύω ότι η Γαλλία μπορεί να πάει καλά».

Σχετικά άρθρα