Έτοιμη για Νάουσα η Κέρκυρα

Με μία πρωινή προπόνηση στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του Πλάντραφου κύλησε την Πέμπτη η τελευταία μέρα δουλειάς της Κέρκυρας στο νησί, πριν από την αυριανή αναχώρηση για τα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η αναχώρηση για αποστολής είναι προγραμματισμένη για τις 09.00 το πρωί και η άφιξή της στη Νάουσα στις 16.00. Λίγο μετά (18.30), θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη προπόνηση στο προπονητικό κέντρο και το οποίο βρίσκεται 3 χλμ. από το ξενοδοχείο «Ακρόριον» (Αγ. Παύλος, Κουτσούφλιανη – υψόμετρο 1269 μ.), όπου και θα διαμείνουν οι Φαίακες.

Οι προπονήσεις θα είναι διπλές (πρωί – απόγευμα) και επιστροφή στο νησί επανορίστηκε, τελικά, για τις 24 Ιουλίου (αντί τις 22, όπως είχε, κατ’ αρχήν, γνωστοποιηθεί). Ενώ τις αμέσως προσεχείς ημέρες, θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας.

Συνολικά, στο κυρίως στάδιο δουλειάς, θα λάβουν μέρος 19 ποδοσφαιριστές (συν 9 στελέχη προπονητικού – ιατρικού τιμ και συνεργάτες): Κουτζαβασίλης, Βλάχος, Gomes, Βενέτης, Παρασκευαϊδης, Καραγιαννίδης, Μαραγκός, Κρητικός, Ανδρεόπουλος, Nayar, Borja Santsez, Ζορμπάς, Κόντος, Javito, Αngel Rojas, Γεωργακόπουλος, Χανδρινός, Μεντής, καθώς και ο νεαρός, Γαρδικιώτης, από την ομάδα Νέων.

Σχετικά άρθρα