Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Απάτη! Αυτός ο δήθεν νοικάρης μίσθωνε ακίνητα που δεν του ανήκαν
Απάτη! Αυτός ο δήθεν νοικάρης μίσθωνε ακίνητα που δεν του ανήκαν thumbnail

Απάτη! Αυτός ο δήθεν νοικάρης μίσθωνε ακίνητα που δεν του ανήκαν


Στη δημοσιότητα έδωσε  η αστυνομία τα στοιχεία και τη φωτογραφία 59χρονου Έλληνα, ο οποίος «ενοικίαζε» στη Θεσσαλονίκη διαμερίσματα που δεν του ανήκαν και έπαιρνε προκατοβολές ενοικίων.


Πρόκειται για τον Ιωάννη Αν. Γκάση, ο οποίος, από το Δεκέμβριο του 2013 έως τον Ιούνιο του 2014, εντόπιζε από αγγελίες διαμερίσματα προς μίσθωση και στη συνέχεια, αφού εμφανίζοταν στους εκμισθωτές ως υποψήφιος μισθωτής – επικαλούμενος πολλές φορές ότι δήθεν είναι δικαστικός λειτουργός – χωρίς να καταβάλει κάποια προκαταβολή, τους έπαιρνε τα κλειδιά.


Έπειτα εντόπιζε υποψήφιους μισθωτές, στους οποίους παρουσιάζονταν ως δήθεν ιδιοκτήτης -εκμισθωτής των διαμερισμάτων και αφού τους έπαιρνε διάφορα ποσά ως προκαταβολή μισθωμάτων, εξαφανίζοταν…
Πηγή: Ο απατεώνας νοικάρης -«Μίσθωνε» διαμερίσματα που δεν του ανήκαν | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/162901#ixzz37E6HONtm


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X