Σιγουριά για Μαζουακού

Δεν θα υπάρξουν εμπόδια στη μεταγραφή του Αρτούρ Μαζουακού για τον Ολυμπιακό, παρά τις πληροφορίες από τη Γαλλία ότι «σκαλώνει» το θέμα του Γάλλου αμυντικού που κάνει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό στο Ζέεφελντ.

Από την πλευρά των ερυθρολεύκων τονίζεται ότι απομένουν κάποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση και ανακοίνωση της μεταγραφής, ενώ ο Ολυμπιακός φέρεται να είναι σε πλήρη συνεννόηση με την πλευρά της Βαλενσιέν και του παίκτη ασχέτως με τις εξελίξεις σχετικά με τη βιωσιμότητα του γαλλικού συλλόγου.

Εν τω μεταξύ οι ερυθρόλευκοι διέψευδαν τα σενάρια από τη Σερβία ότι κλείνουν τον Ντάρκο Λάζοβιτς του Ερυθρού Αστέρα και ότι υπήρξε ταξίδι Βρέντζου στο Βελιγράδι.


Διαψεύδονται επίσης δημοσιεύματα σχετικά με ενδιαφέρον για τον Μίκελ Εσιέν, με τον Ολυμπιακό να τονίζει ότι όλο το βάρος είναι πλέον για την απόκτηση σέντερ φορ και ενδεχομένως αριστερού εξτρέμ.

Η πρωινή προπόνηση ήταν χαλαρή ενόψει του απογευματινού φιλικού με την Κράσνονταρ. Ένας μικροερεθιμός του Κασάμι δεν προκαλεί ανησυχία. Στο γήπεδο ήταν και δύο φίλοι της Μπαρτσελόνα που φωτογραφήθηκαν με Αμπιντάλ και Σαβιόλα.

Σχετικά άρθρα