«Αγριεμένη» η Ροβανιέμι

Χτύπησε… φόρμα η Ροβανιέμι, καθώς λίγες μέρες πριν από τον πρώτο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, πέτυχε νέα νίκη στο φινλανδικό πρωτάθλημα, επικρατώντας στην έδρα της με 3-0 της Τούρκου!

Η αντίπαλος της ελληνικής ομάδας, που πέρυσι αναδείχθηκε Κυπελλούχος στην χώρα της (2-1 στον τελικό την Κουόπιο), έμεινε για 5η αγωνιστική αήττητη (3-2-0) και έτσι πήρε… βαθιά βαθμολογική «ανάσα», αφού άφησε την αντίπαλό της (είναι τελευταίο) στο -9! Η Ροβανιέμι πέτυχε την 2η σερί νίκη, αφού είχε προηγηθεί το 2-0 εκτός με την Χόνκα!

Η Ροβανιέμι έπαιξε με 4-3-3 και δυο γκολ πέτυχε ο Κόκο στο 45’ και στο 67’, ενώ σκόραρε στο 62’ ο Μαεκιτάλο! Το πρώτο τέρμα ήταν καθοριστικό, αφού με αυτό… άνοιξε η άμυνα της φιλοξενούμενης… Ο Κόκο που έπαιξε στην κορυφής της επίθεσης θέλει μεγάλη προσοχή, καθώς είχε σκοράρει και τα δυο γκολ της Ροβανιέμι (2-0) με την Χόνκα.

Η Ροβανιέμι έπαιξε με τους: Πέκα Σαχλγκριν, Λαχντενμαεκι, Οκόνεν, Μαεκιτάλο, Οτάρου (64’ Νιασί), Κοκο (78’ Ποεγλιόε), Γκέι, Σαξμαν, Μαγιάβα (68’ Νούρμος), Ρόιχα, Ομπιλόρ…  

Δείτε εδώ τις δυο ενδεκάδες…

Σχετικά άρθρα