Μαραντόνα σε Μέσι: «Θα το σηκώσουμε στο Μαρακανά»!

Μαζί με τους χιλιάδες φίλους της Αργεντινής στο Ρίο ντε Τζανέιρο είναι ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και ο θρύλος της μπάλας έδωσε ένα ξεχωριστό μήνυμα στον Λιονέλ Μέσι, μπλέκοντας και τους Βραζιλιάνους!  
Ο άσος της Μπαρτσελόνα θέλει να ηγηθεί της προσπάθειας της «αλμπισελέστε» να ανέβει ξανά στην κορυφή του κόσμου για πρώτη φορά μετά από 28 χρόνια

«Την Κυριακή είναι το δικό σου παιχνίδι. Θα είσαι ο ηγέτης της ομάδας και θα σηκώσεις το παγκόσμιο κύπελλο στο Μαρακανά. Θα βάλεις δύο γκολ και θα το σηκώσουμε στο Μαρακανά! Κάτι ιστορικό, κάτι που οι Βραζιλιάνοι δεν θα ξεχάσουν ποτέ και δεν θα κάνουν ποτέ. Όλοι λένε ότι στο γήπεδο θα είναι ο Μασεράνο και άλλοι 10. Εγώ λέω ότι θα είναι ο Μασεράνο, ο Μέσι και άλλοι 9», είπε ο Μαραντόνα στην εκπομπή που παρουσιάζει για το Μουντιάλ στη Βενεζουέλα απευθυνόμενος στον Μέσι!

Να θυμίσουμε πως ο «Ντιεγκίτο» ήταν αυτός που οδήγησε την Αργεντινή στον τελευταίο της παγκόσμιο τίτλο το 1986 στο Μεξικό (3-2 την τότε Δυτική Γερμανία). Το 1990 ο Μαραντόνα οδήγησε ξανά την «αλμπισελέστε» στον τελικό στην Ιταλία, αλλά η Αργεντινή έχασε από την Δ. Γερμανία με 1-0.  

Κατά τα άλλα, το Ρίο έχει… πνιγεί από περισσότερους από 100.000 Αργεντίνους, που καταφθάνουν στην πόλη της Βραζιλίας με κάθε μέσο…

Σχετικά άρθρα