Παρελθόν ο Καλαφατάκης

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται πλέον το Ρέθυμνο, καθώς η κρητική ομάδα αποφάσισε να μην ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Γιώργο Καλαφατάκη, όπως ανακοίνωσε. 

Ο έμπειρος Έλληνας κόουτς, Γιώργος Καλαφατάκης ανέλαβε το τιμόνι του Ρεθύμνου στα μέσα του περασμένου Ιανουαρίου, αντικαθιστώντας τον Θανάση Γιαπλέ. Το Ρέθυμνο τερμάτισε στην ένατη θέση και δεν κατάφερε να περάσει στα πλέι οφ του περσινού πρωταθλήματος. Πλέον Ο Γιώργος Καλαφατάκης δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο του, όπως ανακοίνωσε το Ρέθυμνο. 

«Συνεδρίασε χθες το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean και συγκροτήθηκε σε σώμα. Όπως αποφασίστηκε ομόφωνα, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος αναλαμβάνει ο κ. Ηρακλής Μανουκαράκης, Αντιπρόεδρος – υπεύθυνος Εμπορικού ο κ. Μανώλης Γιαννούλης, Μέλος -υπεύθυνος Υπηρεσιών και γηπέδου ο κ. Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου, Μέλος – υπεύθυνος Επικοινωνίας ο κ. Γιάννης Καλαϊτζάκης και Μέλος ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Το Δ.Σ. αποφάσισε να μην ανανεώσει τη συνεργασία με τον προπονητή κ. Γιώργο Καλαφατάκη για τη νέα χρονιά.
Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ευχαριστεί τον κ. Καλαφατάκη για την συνεργασία τους μέχρι σήμερα και του εύχεται καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία του», αναφέρει η ανακοίνωση του Ρεθύμνου. 

Σχετικά άρθρα