Ηγέτης πιο πολύ από πέρσι

Δεν μπορεί κανείς να βγάζει συμπεράσματα από το πρώτο φιλικό της σεζόν, με τον αντίπαλο σαφώς πιο έτοιμο, έστω κι αν για τον Ολυμπιακό κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και προκαλεί συζητήσεις.

Αυτό που φάνηκε ξεκάθαρα είναι ότι στον φετινό Ολυμπιακό θα έχει ακόμη πιο ηγετικό ρόλο ο Ντομίνγκεζ σε σχέση με την περσινή πρώτη σεζόν του. Όχι ότι έλειπε ο «άερας» στον Αργεντινό και την προηγούμενη περίοδο, αλλά τώρα έχει και μεγαλύτερο «δέσιμο» με την ομάδα κι αυτό μετράει.

Η επιστροφή του Σιόβα σε αγώνα μετά από ένα εξάμηνο είναι επίσης μια πολύ σημαντική είδηση. Είναι καθοριστικός παίκτης για την άμυνα του Ολυμπιακού και όσο θα παίρνει παιχνίδια θα βελτιώνεται. Τον Αμπιντάλ δεν θα τον κρίνουμε από τα φιλικά, ξέρει καλά ο Ολυμπιακός ότι έχει να πάρει πολλά από την προσωπικότητά του, αλλά τον Ελαμπντελαουί που είδαμε για πρώτη φορά με τα ερυθρόλευκα τον περιμένουμε ως σπουδαία προσθήκη σε όλη τη δεξιά πλευρά της ομάδας. Και σε κάποιο βαθμό το απέδειξε από την αρχή.

Καλά στοιχεία από τον Ντοσεβί, αρκετά «ψαρωμένος» ο Γκαζαριάν, με θέληση να πείσει τον Μίτσελ σε σχέση με πέρσι ο Γιαταμπαρέ.

Στο επόμενο φιλικό, την ερχόμενη Πέμπτη με την Ντιναμό Κιέβου, αναμένεται η πρώτη εμφάνιση του Κασάμι και πιθανώς – εάν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή – του Μαζουακού, έτσι ώστε να παίρνουμε μια πρώτη γεύση από όλους τους νέους παίκτες των ερυθρόλευκων. Εν αναμονή και των υπόλοιπων αφίξεων στην επίθεση.

Προς το παρόν το ενδιαφέρον έχει να κάνει περισσότερο με το ποιοί από τους πιο νεαρούς παίκτες θα κερδίσουν θέση στο ρόστερ κι είναι αλήθεια ότι οι  συμμετέχοντες σε αυτό το κομμάτι του ανταγωνισμού θα πρέπει να προσπαθήσουν και να «δείξουν» περισσότερο στη συνέχεια της παρουσίας τους στο Ζέεφελντ…

Σχετικά άρθρα