Έντονος διάλογος Μαυρομάτη-Δρίκου

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Ελλάδας με τη Σλοβενία για τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Λιγκ και την ήττα με 3-2 σετ, στον αγωνιστικό χώρο έσπευσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, Αχιλλέας Μαυρομάτης.

Όλοι οι παριστάμενοι τον παρακολουθούσαν έκπληκτοι να κατευθύνεται προς τον προπονητή, Σωτήρη Δρίκο και οι δύο άνδρες να έχουν εντονότατο διάλογο. Οι κακές γλώσσες πάντως λένε ότι ο πρόεδρος τα έχωσε άγρια στον προπονητή, καθώς μια παρουσία στον τελικό της διοργάνωσης θα του έδινε παραγοντικό χρόνο, που φαίνεται ότι μετά τις συνεχείς αποτυχίες εξαντλείται.

Άλλωστε ο Μαυρομάτης δεν είδε με καλό μάτι τις επιλογές του προπονητή που εκείνος επέλεξε στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ουδείς εκ των δύο πάντως είναι άμοιρος ευθυνών για την ανυποληψία της Εθνικής ομάδας των Ανδρών την οποία κρατούν όρθια (ή εν πάσει περιπτώσει σχετικώς όρθια) οι παίκτες με το φιλότιμό τους. Και αναφερόμαστε μόνο στους παρόντες.

Μακάρι η Εθνική να κάνει την ανατροπή στη Σλοβενία, αλλά με όλους αυτούς που χειρίζονται τις τύχες της, πολύ αμφιβάλλουμε. Παρά την ηρωική ήττα η εικόνα παραμένει θλιβερή. Και γίνεται ακόμη πιο θλιβερή όταν οι κυρίως υπεύθυνοι έχουν εντονότατο διάλογο μπροστά στον κόσμο και όταν ο προπονητής βλέπει φαντάσματα με διαιτησίες. “Δεν μας προστάτευσες” φέρεται να του είπε ο κόουτς, διαμαρτυρόμενος για… σφυρίγματα.

Το μέλλον και των δύο πάντως κρίνεται επισφαλές.

Σχετικά άρθρα