Αυλωνίτης: «Μας βοηθά πολύ ο Αμπιντάλ»

Ο Τάσος Αυλωνίτης έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο φιλικό με την Κράσνονταρ και στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι τόνισε τη σημασία της προετοιμασίας και την προσπάθειά του να καθιερωθεί στη νέα του ομάδα.

Οι δηλώσεις του “ερυθρόλευκου” στόπερ:

«Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμένα. Η ομάδα μου παρέχει τα πάντα και είμαι τρομερά ικανοποιημένος. Είναι μία προετοιμασία δύσκολη για όλους μας. Η ομάδα προσπαθεί να φτάσει στο 100$%, καθώς παίζουμε και στο Champions League. Και εγώ και οι συμπαίκτες μου δίνουμε τα πάντα για να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερα αυτή η προετοιμασία. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να έχουμε υγεία και τύχη για να πάμε την ομάδα εκεί που της αξίζει: στην κορυφή».

Πρώτο παιχνίδι προετοιμασίας, στην παρούσα φάση δεν μετρούν τα αποτελέσματα, αλλά το να βγει η δουλειά που γίνεται. Συμφωνείς;

«Συμφωνώ ναι. Δεχθήκαμε δύο γκολ σε καίρια σημεία. Αυτό που μετράει είναι να αφομοιώσουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής μας και σιγά – σιγά να τα βγάζουμε στο γήπεδο. Σημασία έχει η προσπάθεια, αυτή όμως γίνεται από όλους, ώστε να βλέπουμε διαρκώς πόσο έτοιμοι είμαστε».

Θέλω να μας μιλήσεις για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι μεγάλη προσωπικότητα, τον Ερίκ Αμπιντάλ. Πως είναι η συνεργασία μαζί του και πως είναι εκτός αγωνιστικού χώρου;

«Από τις πρώτες μέρες που τον έχω γνωρίσει είναι πολύ ταπεινός. Μας δίνει αυτοπεποίθηση γιατί είναι πολύ έμπειρος. Είναι μία προσωπικότητα και στο ποδόσφαιρο και στη ζωή, ξέρουμε όλοι τι έχει περάσει. Θα βοηθήσει και την ομάδα αλλά και εμάς να πάρουμε εμπειρίες και να εξελιχθούμε».

Ποιος είναι ο στόχος σου;

«Να καθιερωθώ στην ομάδα του Ολυμπιακού, να βγάλω κι εγώ τα πράγματα που μου ζητάει ο προπονητής. Ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει ο Ολυμπιακός στους παίκτες του. Στόχος είναι πάντα η κορυφή!»

Σχετικά άρθρα