«Να μην υποπέσουν σε νέα λάθη οι διοικούντες»

Σε δήλωση αναφορικά με θέματα που απασχολούν το τμήμα βόλεϊ Ανδρών της ΑΕΚ προχώρησε ο γενικός αρχηγός του “κιτρινόμαυρου” ΤΑΑ, Μάνος Μακρής.

«Επειδή τις τελευταίες μέρες πολλά λέγονται και γράφονται (πάλι) για το αντρικό τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ, τα οποία σε τίποτα δεν βοηθούν αλλά μόνο κακό κάνουν, οφείλω να ενημερώσω τον κόσμο μας για το τι πραγματικά συμβαίνει και πώς διαμορφώνεται η κατάσταση μέχρι τώρα. Είναι γνωστό ότι η Ερασιτεχνική εδώ και μέρες έχει αναγκαστεί να αποχωρήσει από τα Γραφεία τα οποία μίσθωνε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκύψει ένα κενό στη λειτουργία της, γεγονός που επέτρεψε τη γέννηση διαφόρων σεναρίων και φημών σχετικά με το μέλλον των τμημάτων. Όμως πιστεύω ότι η κατάσταση σιγά-σιγά ομαλοποιείται. Η εβδομάδα που έρχεται θα είναι καθοριστική καθώς θα γίνει η εγκατάσταση στα νέα γραφεία και θα παρθούν αποφάσεις από το Δ.Σ της Ερασιτεχνικής πάνω σε θέματα που εκκρεμούν, με κυριότερα, το πώς θα καλυφθούν οι οικονομικές υποχρεώσεις που άφησαν πίσω τους φεύγοντας οι κύριοι Κοτσάτος, Λαζόπουλος και το τί είδους διαχείριση θα γίνει στα ομαδικά αθλήματα, βασικά στο χάντμπολ και το γυναικείο βόλει. Από την πλευρά του, το τμήμα του αντρικού βόλεϊ το οποίο τρέχει άλλη διοίκηση και έχει άλλο προϋπολογισμό, το πρόβλημα που καλείται να επιλύσει άμεσα έχει να κάνει με το διακανονισμό των οφειλών από προηγούμενα χρόνια, ώστε η ομάδα να μπορέσει να λάβει την προαδειοδότηση για τη συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα.

Τα υπόλοιπα θέματα έχουν τακτοποιηθεί. Διότι το ρόστερ έχει διαμορφωθεί και είναι έτοιμο σε μεγάλο βαθμό, έτσι ώστε ο προπονητής και οι αθλητές στο τέλος του μήνα να ξεκινήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασία τους. Παρά τις δυσκολίες η διοίκηση κατάφερε να φέρει ένα σπουδαίο προπονητή, τον Αργεντινό Χόρχε Ελγκέτα, να διατηρήσει το βασικό κορμό των παικτών και να προχωρήσει σε σημαντικές μεταγραφές. Ακόμη έχει προχωρήσει στο θέμα του προπονητικού κέντρου όπου θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία (Δράμα ή Βόλος) και έχει δρομολογήσει το θέμα της έδρας (κλειστό Γλυφάδας). Έχω ξαναπεί ότι ΑΕΚ έχει οικονομικούς παράγοντες, που μπορούν να βοηθήσουν. Να βοηθήσουν πραγματικά όμως. Με έργα, όχι στα λόγια. Από αυτή την άποψη τα γραφόμενα για την εμφάνιση του τάδε ή του δείνα επενδυτή, δεν εξυπηρετούν το σύλλογο, αντίθετα τον βλάπτουν. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία η ΑΕΚ έχει ανάγκη τη συνεισφορά και του τελευταίου οπαδού της. Όσο για τους διοικούντες, δεν αρκεί μόνο να σβήσουν τα λάθη του παρελθόντος αλλά και να μην υποπέσουν σε καινούργια».

Σχετικά άρθρα