Κούρος: «Θέλουμε να μπούμε στους ομίλους»

Aλέξανδρος Κούρος, ένα από τα νέα μέλη του Ατρόμητου για την περίοδο 2014-15 μίλησε σήμερα στο atromitosfc.gr για τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας αλλά και για τη νέα πρόκληση της καριέρας του.

«Καταρχήν εκείνο που έχει σημασία είναι ότι η προετοιμασία μας γίνεται σε ιδανικό περιβάλλον, σε άριστες εγκαταστάσεις και είναι ότι το καλύτερο μπορεί να έχει ένας ποδοσφαιριστής σε αυτό το ξεκίνημα» δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Εννοείται ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς για να πούμε οτιδήποτε όμως είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει μεγάλη ποιότητα στην ομάδα και το επίπεδό μας είναι πολύ υψηλό. Ουσιαστικά μιλάμε για την ίδια ομάδα που έκανε πέρσι καταπληκτική πορεία συν τις προσθήκες που έγιναν και θα γίνουν. Αυτές τις μέρες δουλεύουμε στη φυσική κατάσταση αλλά και στη τακτική και τα πόδια μας είναι ακόμη βαριά».

Για τις δικές του φιλοδοξίες ο Αλέξανδρος Κούρος μας είπε:« Είναι καλό για μένα αλλά και για κάθε ποδοσφαιριστή να υπάρχει ανταγωνισμός, γιατί σε βοηθάει να γίνεσαι καλύτερος. Ο Ατρόμητος προσφέρει υγιείς συνθήκες εργασίας και μέσα από τη δουλειά και την προπόνηση μπορείς να πετύχεις πράγματα. Εγώ θα δουλέψω σκληρά και στη διάρκεια της πορείας θα φανεί τι μπορώ να πετύχω και πόσο θα προσφέρω στην ομάδα. Στόχος μου είναι να προσφέρω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου για την ομάδα».

Για την παρουσία του Γιώργου Παράσχου στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας τόνισε ότι: «Είναι πολύ σημαντικό για εμένα που σε αυτή την ηλικία μου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψω με ένα προπονητή που εμπνέει σεβασμό και έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του με μεγάλη επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Τέλος, ο Αλέξανδρος Κούρος αναφέρθηκε και στην ευρωπαϊκή εβδομάδα που ξεκινάει από αύριο για τον Ατρόμητο: «Την Παρασκευή περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλο μας και σιγά σιγά πρέπει να αρχίσουμε να δουλεύουμε πιο ειδικά για την Ευρώπη και να μοντάρουμε την ομάδα που θα παίξει στον Γ΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ έχοντας μεγάλο και απώτερο στόχο την είσοδό μας στους ομίλους».

Πρωινή προπόνηση

Πρωινή προπόνηση έκαναν σήμερα στα Χάνια του Πηλίου οι παίκτες της ομάδας και το πρόγραμμα αφορούσε αποκλειστικά τη φυσική κατάσταση. Το απόγευμα δόθηκε ρεπό στους παίκτες. Αύριο θα γίνει διπλή προπόνηση.

Σχετικά άρθρα