Περιζήτητοι οι διεθνείς του Ολυμπιακού

Στο στόχαστρο ευρωπαϊκών συλλόγων είναι εδώ και καιρό οι τέσσερις Έλληνες διεθνείς του Ολυμπιακού, με σοβαρό ενδιαφέρον από πολλά κλαμπ κυρίως για τον Κώστα Μανωλά αλλά και για τους Χοσέ Χολέβα, Γιάννη Μανιάτη και Ανδρέα Σάμαρη. 

Στη συνέντευξή του στο Ζέεφελντ ο Μίτσελ δεν απέκλεισε εξελίξεις παραχώρηση παίκτη εντός των προσεχών ημερών και πριν από την αναχώρηση της αποστολής για το τουρνουά στις ΗΠΑ. 

Για τον Μανωλά ακούγεται ένατονα τις τελευταίες ημέρες το ενδιαφέρον της Ντόρτμουντ, με τον Κλοπ να έχει ψηλά στη λίστα του τον Έλληνα διεθνή, έχοντας δει στο Μουντιάλ και τη «χημεία» που έχει με τον Παπασταθόπουλο που ήδη ανήκει στον γερμανικό σύλλογο. 

Ομάδες από την Αγγλία ασχολούνται με τον Χολέβα, υπάρχουν σενάρια για Γερμανία σχετικά με τον Μανιάτη και για Ισπανία για τον Σάμαρη. 

Μέσα στην εβδομάδα ο Ολυμπιακός περιμένει τις οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Άλαν Πουλίδο που έχει καθοριστική συνάντηση της Τρίτη με την Τίγκρες. 

Για εξτρέμ οι ερυθρόλευκοι έχουν επανέλθει για την περίπτωση του Νορντίν Αμραμπάτ της Γαλατά και περιμένουν απαντήσεις για τον Μαροκινό άσο που ήταν εξ΄αρχής βασικός στόχος. 

Για τον σέντερ φορ δεν υπάρχει κάτι νεότερο, με τα ονόματα του Μπόγιαν και του Μπιάνκι να συνδέονται συνεχώς με τον Ολυμπιακό στα διεθνή ρεπορτάζ αλλά τους ερυθρόλευκους να αναζητούν διάφορες περιπτώσεις. Κι όπως είπε ο Μίτσελ, ο στόχος δεν έχει προς το παρόν αποκαλυφθεί από τα ΜΜΕ.

Σχετικά άρθρα