Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Πως στήθηκε η μεγάλη απάτη στο ΙΕΚ Δομή
Πως στήθηκε η μεγάλη απάτη στο ΙΕΚ Δομή  thumbnail

Πως στήθηκε η μεγάλη απάτη στο ΙΕΚ Δομή

Φαίνεται ότι η «φάρσα» με τους αστείους ισχυρισμούς των υπευθύνων του ομίλου ΔΟΜΗ πως το παλαιό ΙΕΚ έκλεισε και στη θέση του δημιουργήθηκε ένα καινούργιο που δεν χρωστάει ούτε ευρώ στο Δημόσιο δεν διασκέδασε τους αξιωματικούς της Οικονομικής Αστυνομίας που παρουσίασαν την υπόθεση ως «καραμπινάτη» περίπτωση φοροδιαφυγής. 

Οι υπεύθυνοι του ομίλου κατηγορούνται επίσημα πλέον ότι απέκρυψαν από το Δημόσιο ένα τεράστιο ποσό, και μάλιστα σε καιρό κρίσης, με τους Ελληνες να στενάζουν υπό τον φορολογικό ζυγό της τρόικας. 

Ούτε ένα ούτε δύο αλλά 20 εκατομμύρια ευρώ φέρεται να μην έχει αποδώσει ο όμιλος σε μια υπόθεση-σκάνδαλο, που με απανωτά δημοσιεύματα κατήγγελλε ηRealnews με στοιχεία από τους αποκαλυπτικούς ελέγχους, αλλά και κρίσιμα ερωτήματα στα οποία η απάντηση ακόμα εκκρεμεί από τους αρμόδιους, οι οποίοι, αν και γνώριζαν, ενέκριναν την άδεια για το «νέο» ΙΕΚ που στεγάζεται στο ίδιο κτίριο με το παλαιό, πλαισιώνεται από τα ίδια πρόσωπα, έχει τα ίδια τηλέφωνα αλλά καινούργιο όνομα: ΙΕΚ DOMI. 


Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε το δημοσίευμα της Realnews.


Real.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X