Αρχική / Πολιτισμός / City life / Το Χειμωνιάτικο Ταξίδι του Σούμπερτ με τον Θεόδωρο Κουρεντζή στο Μέγαρο Μουσικής
Το Χειμωνιάτικο Ταξίδι του Σούμπερτ με τον Θεόδωρο Κουρεντζή στο Μέγαρο Μουσικής thumbnail

Το Χειμωνιάτικο Ταξίδι του Σούμπερτ με τον Θεόδωρο Κουρεντζή στο Μέγαρο Μουσικής

Το χειμωνιάτικο ταξίδι του Σούμπερτ: Μια ερμηνεία-ανασύνθεση για τενόρο και μικρό σύνολο του Χανς Τσέντερ θα παρουσιαστεί από τους Kyklos Ensemble και τον Θεόδωρο Κουρεντζή στις 14-15 Ιουλίου, στις 21:00 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα "Δημήτρης Μητρόπουλος".


Το σπαρακτικό αριστούργημα του γερμανικού Ρομαντισμού, ακρογωνιαίος λίθος του ρεπερτορίου του λιντ, επανερμηνεύεται ευφυώς μέσα από τη μεταμοντέρνα, όσο και βαθύτατα εκφραστική μεταγραφή του Χανς Τσέντερ για σύνολο δωματίου (1993), που με τη σειρά της παρέχει την πρώτη ύλη για μια σύγχρονη πολυμεσική (multimedia) παρουσίαση. Όλα αυτά, υπό τον εκκεντρικό αστέρα της διεύθυνσης Θεόδωρο Κουρεντζή, για πρώτη φορά επικεφαλής του Kyklos Εnsemble –ενός συνόλου που συνενώνει την αφρόκρεμα των εγχώριων μουσικών και έχει ήδη χαράξει, στο σύντομο διάστημα της παρουσίας του, μιαν αστραφτερή πορεία, ευρέως (μουσικού) φάσματος.


Πρώτη εκτέλεση στην Ελλάδα – Η συναυλία θα έχει ελληνικούς υπέρτιτλους. 


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


14 Ιουλίου 2014 κ αι 15 Ιουλίου 2014. Ώρα: 21:00. Εισιτήρια: Ζώνη Α: 25€, Ζώνη Β: 20€, 10€ (φοιτητικό), 5€ (ανεργίας), ΑμεΑ: 5€
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη , Αθήνα
Τηλ.: 2107282333


Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το: www.megaron.gr


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X