Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Ερεθίζομαι και θέλω σεξ στη δουλειά, τι να κάνω;
Ερεθίζομαι και θέλω σεξ στη δουλειά, τι να κάνω;  thumbnail

Ελευθερία, 24 ετών

Ερεθίζομαι και θέλω σεξ στη δουλειά, τι να κάνω;

Αναγνώστριά μας ζητά τη συμβουλή των ειδικών μας: 


Γεια σας. Ονομάζομαι Ελευθερία και είμαι 24 χρονών. Αντιμετωπίζω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα. Κάθε πρωί που φτάνω στη δουλειά μου ερεθίζομαι πολύ και έχω διάθεση να κάνω σεξ. Το πρόβλημα είναι ότι όταν γυρνάω σπίτι στο αγόρι μου το απόγευμα είμαι πολύ κουρασμένη από τη δουλειά και μου έχει φύγει η διάθεση και θέλω απλά να φάω και να κοιμηθώ. Τι μπορώ να κάνω; 


Αγαπητή αναγνώστρια στο ερώτημά σας απαντά ο ψυχολόγος- ομαδικός θεραπευτής Δημήτρης Κατσαρός. 


Δημήτρης Κατσαρός 


Αναρωτιέμαι μήπως δεν βλέπετε ερωτικά τον σύντροφό σας. Συγκεκριμένα αναρωτιέμαι μήπως το δέσιμο που έχετε μαζί του έχει μετατραπεί εξ αιτίας της καθημερινής τριβής σ'αυτό που κυριολεκτικά σημαίνει η λέξη "σύντροφος": Κάποιος με τον οποίο απλά τρώτε μαζί. Αυτή η τριβή της καθημερινότητας ίσως προκαλεί την υπερβολική οικειότητα, αυτό που λέμε "παραγνωριστήκατε" και κάπου εκεί χάνεται το μυστήριο της ερωτικής εξερεύνησης. Μυστήριο που από την άλλη μεριά προκαλείται και ενυπάρχει στον εργασιακό σας χώρο, ένα μέρος που η οικειότητα είναι περιορισμένη και αυτό δημιουργεί μια δυναμική για τέτοιο παιχνίδι. Μπορεί να μην έχει ακόμα αντικείμενο η ερωτική σας διάθεση σ'αυτό το χώρο αν όμως δεν συζητήσετε αυτό το θέμα με το σύντροφό σας πολύ σύντομα το βλέμμα σας θα σταθεί κάπου, σε κάποιον απ' τη δουλειά τον οποίο θα αρχίσετε να σκέφτεστε με ενοχές και επειδή θα υπάρχουν αυτές θα το κάνουν απαγορευμένο και άρα πιο γλυκό και τα λοιπά και τα λοιπά. Είναι σημαντικό που καταφέρατε να παρατηρήσετε στον εαυτό σας αυτό το φαινόμενο και σίγουρα θα είναι διαφωτιστικό και για σας και για τον σύντροφό σας να μιλήσετε μαζί γι'αυτό. Με ψυχραιμία, χωρίς άγχος και χωρίς διάθεση για να βρείτε "φταίχτη". Άλλωστε σε τέτοιες συζητήσεις δεν είναι απίθανο να διεγερθούν οι άνθρωποι και ερωτικά.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X