Γαύρος γιαχνί από την Αννα Δρούζα

<p>Yλικά</p>
<p> </p>
<p>1 κιλό γαύρο</p>
<p>1 ποτήρι λάδι</p>
<p>3 σκελίδες σκόρδο</p>
<p>2κ.σ ρίγανη</p>
<p>2 φύλλα δάφνη</p>
<p>Αλάτι/ Πιπέρι</p>
<p>3 ντομάτες φρέσκες</p>
<p>1 λεμόνι</p>
<p>πιπεριά ψιλοκομμένη</p>
<p> </p>
<p>Εκτέλεση</p>
<p>Καθαρίζουμε καλά το γαύρο (κεφάλι εντόσθια και το κόκαλο) Στο ταψί βάζουμε όλα μαζί τα υλικά μας και προσθέτουμε το γαύρο μας αφού τον έχουμε αφήσει να στραγγίξει. Τα αφήνουμε να μαριναριστούνε για 30' λεπτά Παράλληλα προθερμένουμε το φούρνο και ύστερα το αφήνουμε μέσα μέχρι να ροδίσει αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό </p>

Σχετικά άρθρα