Αρχική / Πολιτισμός / City life / Γαύρος γιαχνί από την Αννα Δρούζα
Γαύρος γιαχνί από την Αννα Δρούζα  thumbnail

Γαύρος γιαχνί από την Αννα Δρούζα

Yλικά


 


1 κιλό γαύρο


1 ποτήρι λάδι


3 σκελίδες σκόρδο


2κ.σ ρίγανη


2 φύλλα δάφνη


Αλάτι/ Πιπέρι


3 ντομάτες φρέσκες


1 λεμόνι


πιπεριά ψιλοκομμένη


 


Εκτέλεση


Καθαρίζουμε καλά το γαύρο (κεφάλι εντόσθια και το κόκαλο) Στο ταψί βάζουμε όλα μαζί τα υλικά μας και προσθέτουμε το γαύρο μας αφού τον έχουμε αφήσει να στραγγίξει. Τα αφήνουμε να μαριναριστούνε για 30' λεπτά Παράλληλα προθερμένουμε το φούρνο και ύστερα το αφήνουμε μέσα μέχρι να ροδίσει αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X