Τέλος ο Κόντε από την Γιουβέντους (video)

Τελικά αυτό που λεγόταν τις τελευταίες μέρες στο Τορίνο έγινε πραγματικότητα, με τον Αντόνιο Κόντε να ανακοινώνει ο ίδιος το «διαζύγιο» του με την Γιουβέντους!

Στην επίσημη ιστοσελίδα της «κυρίας» υπάρχει, μάλιστα, και βίντεο με την δήλωση του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος αναφέρει: «Πρέπει να σας κάνω γνωστή την καταγγελία της σύμβαση ανάμεσα σε μένα και την Γιουβέντους»!

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, το πρόβλημα που δημιουργήθηκε, έχει σχέση με την ενίσχυσή της ομάδας. Να θυμίσουμε πως ο Κόντε στο τέλος της περσινής σεζόν, αποφάσισε να μείνει, παρότι η διοίκηση ανέφερε πως φέτος δεν θα υπάρχει… άνοιγμα για τις μεταγραφές. Κάτι που δεν άρεσε στον Κόντε, αλλά φαίνεται πως τότε ο Ιταλός προπονητής πήρε τις διαβεβαιώσεις που ήθελε… Μόνο που λίγο πριν ξεκινήσει η προετοιμασία ο Κόντε αποφάσισε να παραιτηθεί…

Τα πρώτα ονόματα που γράφτηκαν για αντικαταστάτες του, είναι αυτά των Μαμιλιάνο Αλέγκρι και Ρομπέρτο Μαντσίνι . Για τον Αντόνιο Κόντε γράφτηκε ότι είναι πιθανό να πάει στην εθνική ομάδα της Ιταλίας!

Σχετικά άρθρα