Από Ντουρμάζ μέχρι Φαν Μπούιτεν

Ο Ντάνιελ Φαν Μπούιτεν προτάθηκε στον Ολυμπιακό με τους ερυθρόλευκους να εξετάζουν υπό προύποθέσεις την περίπτωσή του εφόσον υπάρξει πώληση παίκτη τους στο κέντρο της άμυνας. Ο πολύπειρος Βέλγος στόπερ (με 84 συμμετοχές στην Εθνική και χρόνια βασικός σε Μαρσέιγ, Αμβούργο και Μπάγερν) μένει ελεύθερος από την ομάδα του Μονάχου και παρότι είναι 36 ετών συνεχίζει σε υψηλότατο επίπεδο και ήταν πρωταγωνιστής για το Βέλγιο στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Για τον δίμετρο σέντερ μπακ οι Βέλγοι γράφουν ότι ενδιαφέρονται η Νάπολι, η Ρόμα, η Ατλέτικο και η Μαρσέιγ.

Στην Τουρκία γράφουν ότι ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα για τον Τζίμι Ντουρμάζ της Γκεντσλέρ, «έχοντας κάνει πρόταση 2 εκ. ευρώ για τον Σουηδό εξτρέμ που απασχολεί τις μεγάλες τουρκικές ομάδες». Άλλα ρεπορτάζ θεωρούν ότι ο Ντουρμάζ μπορεί να πάει στη Γαλατά κι ο Ολυμπιακός να αποκτήσει από το σύλλογο της Κωνσταντινούπολης τον Νορντίν Άμραμπατ.

Για τον Μπόγιαν Κρκιτς στην Ισπανία λένε ότι σκέφτεται για το ποια ομάδα θα επιλέξει δίνοντας πολλές πιθανότητες και στον Ολυμπιακό.

Ο Άλαν Πουλίδο βραβεύτηκε από τον πρόεδρο του Μεξικού μαζί με τους άλλους διεθνείς της χώρας και υπάρχει αναμονή για τις οριστικές εξελίξεις της μεταγραφής του.

Για τον Μανωλά συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για Μπάγερν και Μονακό τις τελευταίες ώρες, όπως και για το έντονο ενδιαφέρον της Μπούρσασπορ για τον Χολέβα.

Στο Ζέεφελντ υπάρχει σήμερα διπλή προπόνηση με το βλέμμα στο αυριανό φιλικό με την Ντιναμό Κιέβου.

Σχετικά άρθρα