Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Αφροδίτη στον Καρκίνο: Ποια ζώδια ευνοούνται σήμερα;
Αφροδίτη στον Καρκίνο: Ποια ζώδια ευνοούνται σήμερα;  thumbnail

Αφροδίτη στον Καρκίνο: Ποια ζώδια ευνοούνται σήμερα;

Το γεγονός όχι μόνο της ημέρας, αλλά ολόκληρης της χρονιάς που θα ακολουθήσει, είναι η μετακίνηση του Δία από το ζώδιο του Καρκίνου, στο ζώδιο του Λέοντα. Έρχεται να ανοίξει έναν νέο αισιόδοξο κύκλο στις ζωέςΚριώνΛεόντων και Τοξοτών, καθώς και των ζωδίων του ΑέραΔιδύμων,Ζυγών και Υδροχόων, που έχουν πολλούς λόγους να χαμογελούν από δω και πέρα!

 

Μέχρι τον Αύγουστο του 2015, είναι πολλά τα πράγματα που θα αλλάξει ο Δίας από τον Λέοντα, ανανεώνοντας πλήρως το σκηνικό της ζωής τους με τις ευεργεσίες του, δεδομένου ότι αυτή είναι η κύρια δουλειά του: Να φέρνει ευκαιρίες εξέλιξης, οι οποίες έχουν να κάνουν και με την επαγγελματική, αλλά και με την προσωπική ζωή!

Αφροδίτη στον Καρκίνο


Ωστόσο, η εβδομάδα αυτή έχει πολλά πλανητικά γεγονότα. Ένα από αυτά είναι και η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου την ημέρα της Παρασκευής, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 11 Αυγούστου. Από τη θέση αυτή θα δώσει μια άλλη πνοή στις σχέσεις και θα τις χρωματίσει με κείνη τη γλυκύτητα που τη διακρίνει, δημιουργώντας την απαραίτητη οικειότητα που χρειαζόμαστε, για να έρθουμε πιο κοντά!

 

Υπάρχει διάχυτη η διάθεση της προσφοράς, η επιθυμία μας να δώσουμε ή η επιθυμία των άλλων να προσφέρουν σ’ εμάς, χωρίς ανταλλάγματα, από καρδιάς! Μια διάθεση προσφοράς, που θα τροφοδοτήσει πλήρως την ψυχή και τις σχέσεις μας. Άλλωστε, όταν η προσφορά είναι ανιδιοτελής, επιστρέφεται και μάλιστα στο πολλαπλάσιο!

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X