Τα φασολάκια με άλλη πικάντικη ματιά!

<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p><em>Για 4-6 άτομα</em><br /><br />1 πιπεριά<br />1 κρεμμύδι<br />100 γραμμάρια φασολάκια πράσινα<br />15 γραμμάρια ηλιέλαιο<br />10 γραμμάρια κάρυ<br />420 γραμμάρια κονσέρβα ντοματούλες<br />Κόλιανδρο φρέσκο<br /> </p>
<p> </p>
<h4 class="title">Εκτέλεση</h4>
<p>Κόβετε την πιπεριά σε φέτες και ψιλοκόβετε το κρεμμύδι. Κόβετε τα φασολάκια σε μεσαίο μήκος.<br />Σοτάρετε στο λάδι τα λαχανικά, μαγειρεύετε για 5 λεπτά και προσθέτετε το κάρυ.<br /><br />Προσθέστε τις ντομάτες ψιλοκομμένες. Προσθέτετε το κόλιανδρο και αφήνετε να ψηθεί για 10 λεπτά.</p>
<p> </p>
<p> </p>
<h4 class="title">Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά</h4>

Σχετικά άρθρα