Μια φανέλα των Νέων για φιλανθρωπικό σκοπό!

Με μια υπογεγραμμένη φανέλα, μια μπάλα αλλά και ένα μπλουζάκι οι παίκτες της Εθνικής Νέων Ανδρών φιλοδοξούν να βοηθήσουν την Charity Stars και να δώσουν χαρά σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

«Μια φανέλα, μια μπάλα και ένα μπλουζάκι της Εθνικής Ομάδας Νέων Ανδρών μπορούν να βοηθήσουν να γίνει κάτι θετικό. Παίκτες και προπονητές τα υπέγραψαν και τα παρέδωσαν στην οργάνωση Charity Stars, η οποία έχει… κρητική ταυτότητα, αφού εδρεύει στα Χανιά.

Πρόκειται για μια οργάνωση που συγκεντρώνει αντικείμενα με ξεχωριστή σημασία, τα οποία δημοπρατεί και τα έσοδα πηγαίνουν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. Η Εθνική Νέων Ανδρών συνέβαλλε με τον τρόπο της σε αυτή την προσπάθεια σήμερα. Το τεχνικό επιτελείο, οι παίκτες και ο αρχηγός αποστολής, Κώστας Νικάκης, παρέδωσαν μια φανέλα, μια μπάλα και το μπλουζάκι του τεχνικού επιτελείου σε ανθρώπους της οργάνωσης Charity Stars, στο ξενοδοχείο Galaxy όπου διαμένει η ελληνική αποστολή. Και όλοι πιστεύουν πως θα βοηθήσουν έστω κι ελάχιστα στο να χαμογελάσουν κάποιοι συνάνθρωποί μας», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΟΚ.

Σχετικά άρθρα