Τραγανά μπουρέκια με τυρί και γιαούρτι

<div><span style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: medium;">16 πιτάκια</span></div>
<div><span style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: medium;">Χρ. πρ: 15 λεπτά</span></div>
<div><span style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: medium;">Χρ. μαγειρέματος: 20 λεπτά</span></div>
<div><span style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: medium;"><br /></span></div>
<div><span style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: medium;"><strong>Υλικά</strong></span></div>
<div><span style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: medium;"><br /></span></div>
<div><span style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: medium;">2 φλ. φέτα τριμμένη</span></div>
<div><span style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: medium;">6 κουταλιές της σούπας γιαούρτι</span></div>
<div><span style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: medium;">2 μεγάλα αυγά, χτυπημένα</span></div>
<div><span style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: medium;">16 φύλλα κρούστας αποψυγμένα</span></div>
<div><span style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: medium;">1 φλ. ανάλατο βούτυρο, λιωμένο</span></div>
<div><span style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: medium;">αλάτι</span></div>
<div><span style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: medium;">ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι για το γαρνίρισμα</span></div>
<div><span style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: medium;"><br /></span></div>
<div><span style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: medium;"><strong>Διαδικασία</strong></span></div>
<div><span style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: medium;"><br /></span></div>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<div>
<div><span style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: medium;">Ζεσταίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύετε το τυρί, το γιαούρτι και τα αυγά μέχρι να γίνει λείο. Διπλώστε το ένα φύλλο κρούστας στο μισό. Αλείφετε ελαφρά με λιωμένο βούτυρο. Γεμίστε κατά μήκος με το μείγμα φέτα και διπλώστε σε σχήμα σφιχτό κύλινδρο. αλείφετε ελαφρά με λιωμένο βούτυρο. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία με τα υπόλοιπα υλικά. Τοποθετήστε σε ένα τα τψί στρωμένο με λαδόκολλα. Πασπαλίζουμε με αλάτι και το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι. Ψήνουμε για 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν και να τραγανίσουν. Σερβίρουμε ζεστό ή σε θερμοκρασία δωματίου.</span></div>
<div><span style="font-family: 'Times New Roman', serif; font-size: medium;"><br /></span></div>
</div>

Σχετικά άρθρα