Eνα πρωτότυπο γλυκό : Μιλκ σέικ πεπονιού

<div class="ingredients">
<h3 class="field-label">Συστατικά:</h3>
<div class="field field-name-field-recipe-ingredients field-type-text-long field-label-hidden">
<div class="field-items">
<div class="field-item even">
<p>1 μέτριο ώριμο πεπόvι, ξεφλουδισμέvο και ψιλοκομμέvο<br />2-3 κουταλιές σούπας Κουαvτρό<br />2 κουταλιές ζάχαρη άχvη<br />2 φλιτζάvια τσαγιού παγωτό βαviλια<br />φλιτζ. τσαγιού γάλα<br />2 κουταλάκια γλυκού χυμός λεμονιού<br />ροδέλες λεμονιού και φέτες πεπονιού για το γαρνίρισμα</p>
</div>
</div>
</div>
</div>
<div class="advertisement_area_1"> </div>
<div class="procedure">
<h3 class="field-label">Οδηγίες:</h3>
<div>
<p>Βάζετε όλα τα υλικά, εκτός του παγωτού, σε μίξερ και χτυπάτε πολύ καλά, ώστε να γίνει ένα αφράτο μείγμα. Προσθέτετε το παγωτό και χτυπάτε έως ότου το μείγμα γίνει παχύρρευστο.</p>
<p>Σερβίρετε  σε παγωμένα ποτή­ρια και γαρνίρετε με φέτες πεπονιού και ροδέλες λεμονιού.</p>
<p> </p>
<p>Από το βιβλίο ''Γιαούρτι. Ευχαριστώ, θα πάρω'' της Ερμιόνης Σφυρή.</p>
<p>Από τις εκδόσεις Φυτράκη.</p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα